Podzimní hygge: Bez pohodlného župánku se rozhodně neobejde

Podzimní hygge: Bez pohodlného župánku se rozhodně neobejde

Jak si na podzim dopřát maximální pohodlí a energii? Pravidelně odpočívejte. A co víc - udělejte klidně i z malého odpočinku, i z obyčejného večerního sledování filmu nový rituál. Zahalte se do hřejivého županu a uvařte si horkou čokoládu. Příval nové energie zajištěn.

dámský župan Kola 1 289 Kč / dostupné na Astratex.cz

Hřejivé župany

Večerní chvíle pohody spolehlivě zajistí župan Joana z měkoučkého mikroplyše s něžným květinovým motivem ve dvou barevných variantách. Je hebký na dotek a příjemně vás zahřeje. Veselý vzor s růžovými srdíčky má fialový župan Kola Ametyst. Pokud preferujete jednobarevné modely, určitě si vyberete některý z županů Satyn s ozdobnými saténovými lemy.

dámský župan Joana 1 499 Kč / dostupné na Astratex.cz

Elegantní kimona

Hledáte spíš něco elegantnějšího, co ráno nebo večer přehodíte přes noční košilku? Pak vsaďte na lehké župany se střihem kimona. Variantou může být jednobarevný župan Corina v barvě bordó nebo netradiční tmavě fialové. Nádherné květy magnolií na kontrastním tmavém podkladu zdobí župan Magnolie z hebké přírodní viskózy. Jestli máte raději pivoňky, pak vás jistě osloví romantický styl světlého saténového županu Peony.

„Pozorujeme, že ženy čím dál více dbají na to, v jakém oblečení tráví čas doma. Chtějí přitom nejen být v pohodlí, ale také vypadat dobře. Proto stále rozšiřujeme nabídku domácího oblečení, různých druhů županů i pyžam nebo nočních košilek. Vybere si díky tomu úplně každý, na každý den i každé roční období,“ popisuje Iva Janoušková, brand managerka z e-shopu s oblečením a spodním prádlem Astratex.cz.

dámský luxusní župan Corina 929 / dostupné na Astratex.cz

Obklopena krajkami

Ani na podzim nemusíte zapomínat na svoji zálibu v krajkách a sexy nočním oblečení. Prostě jen přes krajkové prádlo či košilku přehodíte ještě krajkový župánek. Velmi efektní je krajkové kimono Snow White z jemné, decentně průsvitné krajky. Černý saténový župánek Hunkemöller Satin Lace naopak zdobí krajky jen na rozšířených rukávech. O něco více hřeje župan Bona New z úpletu. Díky krajce lemující dekolt však zůstává velmi elegantní.

Tip navíc:

Věděla jste, že existují i župany přímo určené pro těhotné ženy? Například těhotenský župan Josephine z měkounkého úpletu, který zdobí něžný květinový motiv, má volnější střih, který poskytne dostatek prostoru bříšku. A co obléknout pod župan? Cokoli, v čem se vám dobře spí a cítíte se dobře.

těhotenský župan Josephine 1 499 / dostupné na Astratex.cz

Klasické pyžamo

Kdo by v zimě nepotřeboval aspoň jedno dlouhé bavlněné pyžamo na ty nejchladnější večery, ať hodí kamenem. Můžete zvolit veselý kostkovaný vzor a tričko s obrázkem, jaké nabízí pyžamo Naila, případně místo trička mít kabátek díky pyžamu Nelly. I dlouhé pyžamo ale může vypadat půvabně, žensky a elegantně, když zvolíte model Bluebella Beau z hebkého saténu, který je bílý s jemným černým proužkem.

Variantou je pak stejné dvoudílné pyžamo, ale s krátkými nohavicemi, například růžové pyžamo Mona s černými puntíky. Anebo si pořiďte jen top, ať jej můžete kombinovat podle nálady i aktuální teploty. Doporučujeme elegantní saténový kabátek Regardless nebo pyžamový top Hunkemöller Satin Fruit z viskózové tkaniny a s veselým ovocným vzorem.

dámské pyžamo Bluebell a Beau 1 889 Kč / dostupné na Astratex.cz

Sexy košilka

A až vás klasická pyžama přestanou bavit, dopřejte si šarm romantické noční košilky Cammie z bílého saténu a s krajkovými košíčky. Naopak rebelsky černá nebo dráždivě červená je košilka Agnes z jemného mikrovlákna a dekoltem z příjemné krajky, kterou doplňují rafinované strappy pásky.

dámská noční košilka Cammie 1 599 Kč / dostupné na Astratex.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram