Podzimní kabelky od Mulberry: Protiklady se přitahují

Podzimní kabelky od Mulberry: Protiklady se přitahují

Britská značka Mulberry vytvořila kolekci kabelek pro hodnou i zlobivou ženu.

Anglické dědictví

Dědictví anglické kultury je hlavním zdrojem inspirace v podzimní kolekci kabelek od luxusní značky Mulberry, kde je vytvořena kabelka pro libovolný typ ženy. Mulberry experimentuje s myšlenkou ženy aristokratky a rebelky. Dva společenské protiklady s různorodými ženskými vlastnostmi a povahovými rysy. Versatilita na kulturní a společenské anglické scéně je nekonečná a chytrým tahem této luxusní značky je myslet na oba protipóly: luxus i běžný život. Zdobené, se cvočky, divokými vzory, pruhy nebo v té nejlepší kůži bez detailů: svůj milovaný kousek si tu jistě vybere každá žena.

Moderní žena

TypickéMulberry kabelky jsou pro výraznou a ve všech směrech úspěšnou ženu, která ví, co chce a miluje sebe, krásu, život a módu. Tato žena je ztvárněním moderního pestrého a šťastného života. Ženská proměnlivost je výborně zachycena v rozlišném zpracování dvou typů Mulberry stylů kabelek. Jedna je klasika a jedna je novinka. Protiklady se zkrátka přitahují tak jako je den a noc a značka Mulberry vytvořila kabelky, které se hodí na denní  i noční život.

Amberley

Klasická kabelka typu Amberley v novém provedení je barevná, veselá, vzorovaná nebo také jednobarevná a bez zdobení. Každá žena má možnost si oblíbit tu svou. Dá se nosit přes rameno, do ruky nebo křížem. Její tvar připomíná jezdeckou brašnu a je inspirována anglickým venkovem. Amberley je luxusně zpracovaná ve třpytivém vzhledu nebo kůži. Krásným překvapením je velký výběr druhů od blýskavé po tlumené odstíny podle povahy a nálady. Perly jsou netypickým zdobením na kůži a milým zpestřením při výběru.

 

Leighton

Horkou novinkou je kabelka Leighton, která má tři různé popruhy včetně řetízku pro mnoho způsobů nošení. Žena se s touto kabelkou zkrátka nebude nudit. Je k dostání v menším nebo větším provedení podle potřeby. Opět je tu verze vzorovaná nebo s perlami, což ladí i s podzimní konfekcí. Pro milovnice jednoduchosti a minimalismu je tu provedení v luxusní kůži a několika barvách. Dá se nosit jen v ruce nebo přes rameno. Hlavním záměrem této kabelky je možnost nosit jí přes den ale i večer. Klasický jezdecký zámeček je třešničkou na dortu od luxusního domu Mulberry.

 

vogue.co.uk, mulberry.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram