Podzimní kolekce H&M na vlně trendy outdoorového oblečení

Podzimní kolekce H&M na vlně trendy outdoorového oblečení

Podzimní kolekce H&M Fall Fashion 2021 je trendy a plná barev, ale zároveň v sobě nese praktické prvky outdoorového oblečení. Ideální záležitost pro chladnější a nepříznivé počasí.

foto: se svolením H&M

Nová podzimní kolekce značky H&M Fall Fashion 2021 je perfektní kombinací aktuálních módních trendů a funkčního outdoorového oblečení. Vznikla tak velmi moderní, praktická a stylová kolekce v estetice venkova, ideální pro chladnější a nepříznivé podzimní počasí, které už pomalu ale jistě klepe na dveře. 

foto: se svolením H&M

Většina kousků kolekce je vyrobena z materiálů udržitelnějšího původu. Jedním z nich je i EcoVero™. Jedná se o viskózu, která je vyrobena z udržitelného dřeva z kontrolovaných zdrojů. Spektrum zemitých khaki tónů přináší pocit přirozené svěžesti, zatímco akcenty oranžovo-červené a černé vytvářejí výrazný a zajímavý barevný kontrast, který k podzimu prostě patří. Kolekce je tak nejen módní, ale také velmi praktická.

foto: se svolením H&M

V kolekci najdete například recyklovanou polyamidovou nepromokavou bundu, která je jedním z klíčových kousků kolekce, můžete ji lehce přeměnit na praktickou tašku. Recyklovaný polyesterový overal a roláky lze snadno variovat s jakýmkoli dalším kouskem z kolekce. Černé a oranžové legíny nebo oversized svetr ze 100% recyklovaného polyesteru ztělesňují velmi moderní, ale pohodlný street style 90. let. Neutrálně laděné baseballové čepice dotváří celkový podzimní look.

Kolekce je dostupná v obchodech a online na hm.com od konce září 2021. 

foto: se svolením H&M

foto: se svolením H&M

foto: se svolením H&M

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram