Podzimní kolekce Oscar de la Renta ve znamení noblesy, orientu a španělské krásy

Podzimní kolekce Oscar de la Renta ve znamení noblesy, orientu a španělské krásy

Od britských vzorů, po rozkvetlou zahradu ve Španělsku se dostanete k vůni orientu se závěrem večerní noblesy. Tak zvěčnili kolekci Oscar de la Renta podzim/zima 2019, Laura Kim a Fernando Garcia.

Miláček hollywoodských hvězd, královských rodin a prvních dam, gentleman, obdivovatel výjimečné ženské krásy, legendární módní návrhář. Již zesnulý Oscar de la Renta je hoden těchto slov. Pro jeho tvorbu byly typické honosné večerní róby, luxusní látky, nechyběl brokát, hedvábí, peří, krajky, stuhy, výšivky ani třpytivé detaily.

Kreativní ředitelé značky Oscar de la Renta, Laura Kim a Fernando Garcia, sdíleli na svých účtech Instagramu pár hodin před vypuknutím přehlídky fotku z kluziště, kde si značně užívali zimních radovánek s úsměvem na tváři. Nač panika, stres a obavy, když jste si jisti, že se vaše kolekce bude líbit široké veřejnosti? A nám se zaručeně líbí! Od britských vzorů, po rozkvetlou zahradu ve Španělsku se dostanete k vůni orientu se závěrem večerní noblesy. Podívejte se na tuto kolekci inspirovanou kořením světa! 

Přehlídku otevřely modely pro denní nošení, které se nesly v duchu asymetrie, zemitých tónů, barev koření, pastýřské kostky a vzoru Prince of Wales check. Těžší materiály v podobě tkaniny se střídaly s lehčími oděvy v podobě blůz, overalů či volných kalhot.

Zemité barvyv odstínu rezavé, skořicové, oranžové, šedé a černé barvy pokračovaly dále na hedvábných vzdušných šatech, kalhot a kostýmku. Jednoduché minimalistické šaty se míchaly s oděvy s prvky orientu a španělských třásní.

Nechyběl ani experiment s botanickým vzorem na pastelovém podkladu, který byl zvěčněn na dlouhých lehkých šatech, ponču a ¾ kabátu.

V poslední části, věnované večerní eleganci, najdete jak koktejlky, midi délku, overal, tak večerní róbu. Dominantní a ženskou červenou barvu doplňují v kolekci zlaté výšivky v kombinaci s tmavě modrým podkladem.

Nechybí ani výrazné róby s peřím a se zadním převisem, které jsou hodny červených koberců a záře reflektorů. Dramatický závěr samotné přehlídky završila topmodelka Bella Hadid v sametové elegantní okázalosti bez ramínek se vzorkem Blízkého východu. O těchto šatech ještě uslyšíme!

Zdroj: Vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram