Podzimní vůně, které podrží mužské sebevědomí

Podzimní vůně, které podrží mužské sebevědomí

Ne jedna, ne dvě, ale hned tři vůně, po kterých by se muži měli na podzim doslova vrhnout. Každá z nich je skrytým esem v rukávu.

Čekáte-li na vhodný okamžik pro změnu letní vůně, pak není příhodnější chvíle než právě teď. Protože podzim je stejně jako jaro klíčovým ročním obdobím, které k takové změně přímo vybízí a módní domy a parfuméři pro nás v těchto momentech připravují jedny z nejlepších produktů.

Inspirace podzimních vůní, které si v parfumérii nevyberete vy,                                             ale ony si vyberou vás.

Bvlgari Man in Black

Vůně nesoucí označení Noir, Black nebo Night jsou jedním z velkých trendů letošního roku a tomu se velice elegantním způsobem podřizuje i nová vůně z rodiny pánských parfémů Bvlgari, která reprezentuje luxus, styl, eleganci a dominantnost. Muž Bvlgari zahalen do barvy noci skýtá bohatší a intenzivnější kombinaci vůní kůží, rumu a růže jako stvořených pro noční toulky betonovou džunglí.

Ferrari Vetiver Essence

Pokud vás až do teď pánové neoslovily vůně spojené s luxusními vozy, jakými jsou Bentley nebo Ferrari, možná je na čase změnit názor, protože výrobce sportovních vozů z Maranella připravuje nové složení vůní Vetiver Essence. Jak napovídá samotný název, hlavní složkou zemité vůně je tedy vetiver, který se zde snoubí s kávovými tóny, červeným pepřem, kardamomem a cedrovým dřevem. Velký prim zde hrají citrusové plody jako grapefruit a italský citron.

Bleu De Chanel Eau De Parfum Pour Homme

Od uvedení původní verze Bleu de Chanel, který francouzskému módnímu domu přinesl obrovský komerční úspěch, uběhly už čtyři roky a i po té době je tato vůně doslova bestsellerem. Pro ty, kteří této vůni propadli, máme ale skvělou zprávu. Směsice středomořských bylin, citrusů a zemitých tónů z roku 2010 se totiž do konce měsíce srpna dočká svého koncentrovanějšího a smyslnějšího nástupce.

 

Zdroj: ferrarifragrances, bvlgari, chanel

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram