Pohodlné spodní prádlo jako vánoční dárek pro muže i ženy

Pohodlné spodní prádlo jako vánoční dárek pro muže i ženy

Spodní prádlo se jako vánoční dárek sice kritizuje, ale když se podíváme, jak hovoří fakta, výsledek je jasný. Ženy milují dostávat spodní prádlo a pánové také, jen se musíte správně trefit!

Barevné boxerky pro pány

Vyberte k Vánocům svému partnerovi dobře padnoucí a pohodlné boxerky. Známá značka pánského spodního prádla eKAPO má ve svém sortimentu mnoho barevných variant, které navíc zdobí vtipné piktogramy. Mezi ně patří třeba značka Wi-Fi připojení. Jeden kus seženete už za 140 korun. Vybrat svému partnerovi, synovi nebo bráchovi můžete také boxerky bez piktogramů, pouze s výrazným nápisem na gumě. 

Pohodlné krajkované kousky pro dámy

Ženy zbožňují krajkované spodní prádlo, často jde však na úkor krásy a jejich pocitu pohodlí. Pokud se tedy chystáte k Vánocům pořídit své partnerce spodní prádlo, myslete na to, aby se v něm cítila nejen sexy ale také komfortně. Vybírat můžete z velkého množství kalhotek nejrůznějších střihů, které v sobě spojují na dotek příjemnou a prodyšnou bavlněnou část s ozdobnými krajkami. Dámy jistě ocení i noční komplety tílka a kalhotek.

kalhotky-podprsenky.cz 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram