Pohodová domácí móda

Pohodová domácí móda

Mnozí z nás si užili více domácího pohodlí, než by možná chtěli. K tomu neodmyslitelně patří i pohodlné domácí oblečky. Jaké si vybírat a se kterými můžete i do města? To se dozvíte v dnešním článku.

zdroj: pexels.com

Většina z nás chce mít doma pohodlí a z toho důvodu se oblékáme do příjemných outfitů. Ale co když zazvoní zvonek a vtrhne k vám neohlášená návštěva? Utečete úprkem do šatny a převléknete se? Pokud se nebudete ve svém oblečení cítit dobře, pak je asi změna na místě.

Tepláková souprava

Nemáte v oblibě soupravy? Možná jste ještě nenarazili na tu pravou. Poradíme vám, jaké pohodlné a šik outfity můžeme nosit doma, ale i do města. Tepláky už dávno nepatří jen na gauč. Tepláková souprava je ideální domácí obleček, který vás v chladných dnech zahřeje a zároveň jej můžete nosit do obchodu, na procházku nebo i do města. Stačí si přehodit teddy coat a váš super look je na světě.

zdroj: pinterest.com

Prodloužené šaty

Skvělý a zároveň ženský kousek jsou právě šaty. Většinou jsou z vlny nebo velmi teplého materiálu, který zahřeje i v zimních dnech. Můžete k šatům nosit punčocháče nebo legíny a pohodlnosti se tak nevyhnete. Zároveň se nemusíte stydět otvírat pošťákovi nebo návštěvě a budete se cítit dobře.

zdroj: pinterest.com

Pohodlné legíny

Na soupravy ani šaty vás neužije? Pak sáhněte po klasice, která sluší každé postavě – legíny! Schováte zde pár kilo navíc z vánočních svátků a můžete je kombinovat, jak je libo. Rolák, mikina, svetr nebo šaty. Pohodlnější kousek jen těžko objevíte. Náš tip jsou legíny s pleteným svetrem s odhaleným ramenem, i tento kousek můžete vzít bez ostychu na procházku

zdroj: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram