Pomocí jakých stylingových přípravků vykouzlíte ten správný pánský účes?

Pomocí jakých stylingových přípravků vykouzlíte ten správný pánský účes?

Již dávno na trhu není jen gel, tužidlo a lak. A stejně dlouho už tomu je, co platilo, že muži si vlasy pouze gelují. Pojďte se podívat na účesy a přípravky, kterými jich nejlépe dosáhnete.

Pomocí tvarující pasty vytvoříte velice snadno účes ve stylu I woke up like this, jež se vyznačuje jemným rozcuchem. Pasta vlasy neslepuje a dodává potřebný matný efekt, takže vlasy vypadají čerstvě umyté ale nelesknou se od přemíry gelu nebo laku. 


Tvarující vláknitá pasta L'oréal Professionnel 166 Kč  

Podobně jako pasta funguje i stylingová hlína, která má ten benefit, že po jejím použití vypadá účes přesně jako od profesionálů. Její hlavní funkcí je dostatečně zafixovat účes po vytvarování. Doporučujeme ji používat při modelaci delších vlasů, ideálně poslouží na delší vlasy, které muži s oblibou nosí uhlazené dozadu. 


Stylingová hlína L'oréal Professionnel 171 Kč

Slibné trio vosku, krému a pasty na pánské vlasy je multifunkčním pomocníkem pro vytvoření unikátní textury účesu. Důležité je, že nelepí a nenechává zbytky ve vlasech, takže pomocí něj můžete stylingovat krátké i delší vlasy do stylu, jaký si jen budete přát. 


Krém, pasta a vosk na vlasy 3v1 Matrix 219 Kč

latest-hairstyles.com ; krasa.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram