Potěšte pod stromečkem milovnici líčení kvalitní kosmetikou

Potěšte pod stromečkem milovnici líčení kvalitní kosmetikou

Známe jen málo dárků, které většinu žen zaručeně potěší. Kvalitní kosmetika patří mezi ně. Vsaďte letošní Vánoce na makeup sady a paletky očních stínů.

Kosmetické dárky ženu rozhodně potěší. Některým stačí méně a rády pod stromečkem najdou tělový sprej, sprchový gel a tělové máslo. Jiné si potrpí na nových vůních a pak jsou tu ženy, které nikdy nepohrdnou správně zvolenou dekorativní kosmetikou. Přinášíme dva základní tipy, které při nákupu vánočních dárků pro ženy můžete využít. 

Sada štětců, produktů na oči i pečující kosmetiky

Pokud se žena ráda líčí, určitě ji vykouzlíte při rozbalování dárku úsměv na rtech, vykoukne-li na ní zpod balicího papíru makeup sady. Chybu jistě neuděláte se známými značkami (které mají také kvalitní výrobky), jako je Benefit. Ten si pro Vánoce 2017 připravil sad několik. Díky tomu bez problémů vyberete ideální dárek pro jakoukoli dívku nebo ženu. K úvaze se nabízí značky jako Collistar nebo Clinique, které své vánoční sady kombinují napříč dekorativní i pečující kosmetikou. Pro maminky nebo babičky, které třeba líčení už tolik nedají, se můžete probrat širokou nabídkou sad tělové a pleťové kosmetiky. Najdete je třeba u Dermacolu. 

Paletky očních stínů

Fanynky líčení očí nadchne paletka očních stínů.Pokud si nejste jistí, jaké odstíny obdarovávaná preferuje, chybu neuděláte s kvalitní paletkou čtyř až šesti očních stínů v neutrální šedé a odstínech hnědé. Díky zmiňovaným odstínům si oční víčka nalíčí každá žena nehledě na barvu vlasů i pleti. Opravdové makeup maniačky však potřebují větší kalibr. Nebojte se jít do velkých palet i několika desítek stínů. Vyzkoušet můžete také paletku rozjasňovačů či tvářenek, ty se hodí téměř každé ženě.

notino.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram