Prague Design Week 2016

Prague Design Week 2016

Prague Design Week 2016 už v květnu představí jedinečné expozice z recyklovaných materiálů i unikátní řemeslnou výrobu.

„Byl pozdní večer - první máj - večerní máj - byl lásky čas. Hrdliččin zval ku lásce hlas, kde borový zaváněl háj“. Ne ne, nemusíte se vůbec obávat, že bychom vám snad chtěli odrecitovat Máchovu lyrickou báseň v celé své kráse.

To už se jen nemůžeme dočkat měsíce, který Karel Hynek ve svém notoricky známém díle tak dokonale vylíčil.

Měsíc květen ale není jen obdobím plně pučící květeny a měsícem lásky, která v nás v tuto dobu sílí víc než kdykoliv jindy, ale květen také nově a to úspěšně přeje i designu, s nímž se pojí již třetí ročník Prague Design Week, který se už 2. května rozhoří v Kafkově domě u Staroměstského náměstí.

 

Při příležitosti letošního ročníku Prague Design Week 2016 se můžeme těšit na aktuální tvorbu a proces vzniku děl více než 90 tuzemských i zahraničních designérů, návrhářů, řemeslníků nebo studentů designu. Až do 8. května zde bude jedinečná příležitost zhlédnout unikátní kousky a ani letos zde nebude chybět prodejní výstava doprovázená promítáním v Design Kině a přednášky, workshopy nebo koktejlová party s autory.

Celotýdenní vstupné činí 140 Kč, respektive 90 Kč. Každý návštěvník navíc zdarma obdrží dvojjazyčný katalog jako průvodce designérskou přehlídkou.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram