Připravte rty na podzim prostřednictvím přírodních pomocníků

Připravte rty na podzim prostřednictvím přírodních pomocníků

Babí léto se velmi rychle přehoupne do chladných podzimních dní a nejenom naše rty budou potřebovat jinou péči než v posledních měsících. Maximálních účinků lze dosáhnout s čistě přírodními ingrediencemi, které fungují!

A je úplně jedno, jestli je vám dvacet nebo padesát. Jemná kůže rtů je citlivá v kterémkoliv věku. Americká značka kompletní péče o rty, Henné Organics, ukazuje, že změna ročního období nemusí být žádnou strastí. S lehkostí bytí si poradí, co se týče efektivní péče o rty, která chrání, vyživuje, zbavuje bolavých prasklinek, suché kůže a zpomaluje proces stárnutí. Vyzkoušejte tyto čtyři kroky ke zdravým a sexy krásným rtům…

Henné Organics – Rose Diamonds peeling na rty

Rose Diamonds byl první peeling na rty, který Henné Organics uvedla na trh. S jemnou barvou růžových okvětních lístků a delikátní vůní růží je tento peeling dokonalou základní péčí o rty vysušené od sluníčka či extrémního počasí, o rty popraskané a namožené. Jemný peeling odstraní suchou kůži, rty příjemně prokrví, ošetří a připraví na výživný balzám. Lze používat 3x týdně, podle potřeby.

Henné Organics maska na rty

Nechte se unášet nádherným pocitem, který navodí osvěžující maska na rty. Dovolte výživným ingrediencím, jako je rakytník a petrklíč, pomoci uzdravit a uklidnit vaše rty, zatímco čerstvý, lahodný citrus oživí vaše smysly… Péče o rty, která je jak luxusní, tak nepostradatelná.

Maska na rty s výživným a silně regeneračním rakytníkem je vhodná i na velice suché a popraskané rty. Masku můžete nechat 15 minut působit a poté setřít ubrouskem nebo ji použít jako vydatnou noční masku, která se do rána postará o dokonale vláčné a ošetřené rty.

Henné Organics sérum na rty

Henné Organics Lip Serum je tvořeno úžasnou směsí olejů, které působí proti projevům času v okolí rtů. Obsahuje olej z velmi vzácné arktické moruše, olej z brusinek, vysoce účinný šípkový a arganový olej a olej z kamélie. Každá složka přímo překypuje antioxidanty a esenciálními mastnými kyselinami. Tyto vysoce účinné ingredience vyživují a zjemňují rty, podporují produkci kolagenu a zvyšují přirozenou ochranu rtů.

Sérum je ukryté v úchvatném skleněném flakonku s pozlaceným kuličkovým aplikátorem z 24karátového zlata.

Henné Organics Luxury Lip Tint – odstín Bare

Rty přirozeně krásné, jemně natónované a přitom maximálně ošetřené a hydratované. Henné Organics tónovaný balzám lze použít v jedné vrstvě pro lehký dotek barvy i více vrstvách pro výraznější tón. Odstín Bare nabízí efekt nahých “nude” rtů.

 

Myskino.cz

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram