Připravte se na jarní deště - pořiďte si šik městskou pláštěnku

Připravte se na jarní deště - pořiďte si šik městskou pláštěnku

S otevřenou náručí vítáme jaro. Už jsme se nemohli dočkat. Jenže sotva přišlo, přineslo s sebou i typické dešťové přeháňky. 

Ne, nebojte. Nedáme se na předpovědi počasí. Namísto toho uděláme to, co umíme nejlépe. Poradíme, jak se na ty jarní deštíky vybavit. Tu nejvhodnější cestu představují stylové dámské pláštěnky. Namísto moknutí v trendy sáčku nebo chladnutí v koženém křiváku, sáhněte letošní sezónu v obchodě po stylových pláštěnkách a dejte jim šanci. Alespoň je odneste do kabinky, vyzkoušejte a zamyslete se, jak byste je mohla nosit. Složité to vůbec není. Obléknout je totiž můžete k džínám, černým kalhotám, teniskám i lodičkám. 

Ano, jedná se o pláštěnku vyrobenou z typického materiálu, který si zřejmě ještě všichni pamatujeme z dětských let. Výrobci ji však dokážou pojmout velmi trendy, takže se nám otevírá široký sortiment nejen barev, ale i střihových provedení. Ke sportovnímu stylu pravděpodobně více sedne kratší střih, do města k elegantnějším outfitům běžte po delších nepromokavých kabátcích. Tlumené odstíny včetně černé, tmavě šedé a tmavě modré se vám budou snadno spojovat i s business stylem. Pokud vám ale uvnitř hlavy hlodá myšlenka rozzářit české ulice kanárkově žlutou nebo červenou, jsme pro! 

  
Světle modrá bunda Orsay 1 499 Kč ; Žlutý nepromokavý kabát Tommy Hilfiger 6 699 Kč ; Bunda do deště Medicine 1 699 Kč

  
Zelená parka Vero Moda 1 299 Kč ; Puntíkovaná pláštěnka ONLY 1 389 Kč ; Tmavě modrá pláštěnka ONLY  1 299 Kč

pinterest.com ; zoot.cz ; answear.cz ; orsay.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram