Přirozeně krásná Beyoncé na obálce americké Vogue

Přirozeně krásná Beyoncé na obálce americké Vogue

Historicky významné vydání časopisu s přirozeně nalíčenou Beyonce poukazuje na krásu žen tmavé pleti.  

Beyonce je sama o sobě hvězdou, a to ve všech směrech. Je naprosto výbornou zpěvačkou, módní ikonou, herečkou i mámou tří dětí. Je také africká Američanka, a to je důvod, proč je její obálka Vogue na září 2018 tak debatována. 

Beyonce nebo také královna B měla naprostou kontrolu nad tím, s kým chce fotit, kde a jak by obálka Vogue měla vypadat. Zpěvačka si vybrala mladého fotografa stejného původu jako ona.Tyler Mitchell nafotil Beyonce ve venkovních prostorách na zahradě v jednoduchém, ale symbolickém prostředí. Zpěvačka je focena u bílého plátna s lehce nalíčenou zpěvačkou se spoustou květin na hlavě a v bílých krajkových šatech. Na druhé obálce je v šatech bez ramínek s tradičně zapletenými vlasy. 

             

Slavná zpěvačka a Tyler Mitchell chtěli poukázat na různé etnické skupiny, do kterých patři jak ona, tak i fotograf, a že by se na ně nemělo zapomínat ani ve vysoké a luxusní módě. Proto si vybrala mladého 23letého fotografa, který je ve světě módy talentovaným nováčkem a skoro neznámý. Jejich spolupráce a výsledné focení se tak stalo historickým milníkem 126. výročí časopisu. Je to totiž poprvé, kdy fotil obálku africký Američan. Beyonce chtěla spolupracovat s někým novým, a aby si svět módy uvědomil, že jejich zajeté názory by se měly změnit. 

           

Jednoduchost a přirozená krása jsou pro Beyonce návratem k jejím kořenům, o kterých mluví i ve svém interview pro Vogue. Hovoří i o vztahu ke svému tělu po porodu a jak sama sebe přijímá takovou, jaká je. Jak se naučila milovat sama sebe a dál šířit lásku k sobě a pozitivní přístup k životu. Před 21 lety jí bylo v šoubyznysu řečeno, že to nebude mít lehké dostat se na obálky časopisů se svou barvou pleti, protože tmavé modelky se prostě dobře neprodávají na obálkách. Beyonce dokazuje pravý opak a propaguje dále svou krásu i životní postoj. 

vogue.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram