Přirozené nude líčení

Přirozené nude líčení

Přirozenost je krásná, nemusíte na sobě mít tunu make-upu, abyste se někomu zalíbila. Nevíte jak na to? My vám rádi pomůžeme a už nemusíte přemýšlet nad každodenním make-upem do práce nebo do školy. 

Nepřehánějte denní líčení a probuďte v sobě přirozenou krásku s lehkým nude lookem. Je lehké, krásné a sluší každé ženě. Hodí se ke světlým i tmavým vlasům.

Sjednocená pleť

Pořádně si vyčistěte pleť a naneste krém. Pokud nemáte problémovou pleť, tak make-up naneste jen na drobné nedokonalosti a kolem oči. Hlavním cílem tohoto „nahého“ líčení je pleť sjednotit a rozjasnit. Použijte pudr, rozjasňovač i jemnou tvářenku. Můžete si také vykonturovat lícní kosti a čelo.

Dokonalé obočí

Správně udělané obočí krásně orámuje tvář a dodá mu oslnivý vzhled. Pročešte si obočí kartáčem a v případě, že máte husté obočí postačí je jen vyčesat a zvýraznit řasenkou nebo čirým gelem pro úpravu. Pokud máte světlé obočí nebo vám chybí nějaké chloupky, tak si obočí obtáhněte tužkou o odstín světlejší, než jsou vaše vlasy. V případě, že jste blondýnka, tak to platí obráceně – o odstín tmavší. Na závěr také zafixujte gelem.

Jemné oči

Právě u očí platí nyní pravidlo, že méně je více. Aplikujte po celé ploše očí nude odstín, popřípadě zvýrazněte pouze tu část, kde se vám ohýbá víčko. Můžete si do koutků oka nanést bílé stíny, které rozzáří váš pohled. Také máte na výběr různé odstíny, béžové až světle hnědé barvy. Naličte se jemně řasenkou nebo obtáhněte horní víčko tmavě hnědou tužkou.

Vláčné rty

Posledním krokem k dokonalosti jsou rty. Naneste si balzám na rty a nechte působit. Pak stačí nanést nude rtěnku ve stejném odstínu, jako máte oči. Nebo jen průhledný lesk, který vše krásně sjednotí a je vše hotovo.

Zdroj foto: Pinterest.com, beautyadvisor.com, unsplash.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram