projekt TRADICE NA ŠTENDRU napříč Českou republikou i zahraničím

projekt TRADICE NA ŠTENDRU napříč Českou republikou i zahraničím

Kapslová kolekce oděvů sestavená na míru konkrétnímu prostoru je nový projekt značky Tradice, která chce svým zákazníkům přiblížit své střihy s možností koupit si je na jedinečném místě.

foto: se svolením značky Tradice

TRADICE je značka životního stylu inspirovaná a navazující na prvky tradiční lidové kultury a řemesla, esteticky i prakticky sloužící v dnešní době. Dominantou je nabídka oděvů, které najdete v konfekčních střizích a všech velikostech pro ženy i muže s možností úprav na míru a dále také zakázkové krejčovství.

Oděvy značka TRADICE nabízí mimo jiné i pro děti. Dále se zaměřuje na textilie, porcelán a tkané výrobky. Autorkou značky je Zuzana Osako, ilustrátorka, ambasadorka tradic a řemesel, která v duchu lidové kultury navrhla také nástupovou kolekci českého týmu LOH Tokio 2020.

foto: se svolením značky Tradice

Zákazníci touto cestou najdou na konkrétním štendru oděvy v barvách a vzorech, které mohou být exkluzivní pro konkrétní prodejní místo, nebo také výběr toho nejžádanějšího z aktuální kolekce. Štendry budou umístěny na různých místech České republiky i dalších zemích Evropy, vždy bezpodmínečně v zastoupení sympatických provozovatelů jedinečných míst.

Pokud jste provozovatelem kouzelného butiku, hotelu, kavárny nebo například květinářství a Tradici byste chtěli začlenit do své nabídky nebo máte ve svém okolí místo, kde byste Tradici rádi měli na dosah, ozvěte se děvčatům z TRADICE.

Prvním pilotním místem se stala popová trikolora gauze na štendru v Nezvalově Arše v Olomouci, artovém hotelu, kde si již teď můžete oděvy vyzkoušet a zakoupit. Návrhářka Zuzana Osako vytvořila pro toto místo ucelenou kolekci pro ženy a muže, která je ušita z bavlněného mušelínu - gauze (100% bavlna) a je na údržbu nenáročná. Popová sestava barev je pro značku Tradice spíš neobvyklá, reflektuje interiér arthotelu Nezvalova Archa a osobnost jejího majitele Marka Novotného, který oděvy Tradice už léta rád sám nosí.

foto: se svolením značky TRADICE

„Rádi se přizpůsobíme potřebě klienta," říká Zuzana Osako, která se seznámí s místem i klientem a navrhne kolekci tak, aby rezonovala s prostorem a jeho náladou. „Kolekci lze sestavit z naší nabídky, můžeme však např. upravit střih, zvolit novou barevnost u jednobarevných látek, ale i u našich autorských vzorů. Nabízíme možnost kombinovat naše autorské vzory spolu s látkami, které máme v nabídce. Vždy u nás najdete len, gauze, organic bavlnu a jiné. Variabilita našich produktů je velká, základem jsou skvěle padnoucí střihy pro všechny velikosti, kvalitní materiál i zpracování.”

foto: se svolením značky Tradice

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram