Proslavte se v módním světě - zkuste Bitvu Stylistů

Proslavte se v módním světě - zkuste Bitvu Stylistů

Uznávaná soutěž Bitva Stylistů, kterou již poněkolikáté připravuje Answear ve spolupráci s celou řadou odborníků, vyhlašuje nový ročník. Přihlásit se může opravdu každý. 

Mezinárodní soutěž Bitva Stylistů přichází zpět po několika letech pauzy. Letos kromě České republiky proběhne také na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Maďarsku a na Ukrajině. Vítěze si každá země však vyhlásí zvlášť. Jde o jedinečnou šanci pro módní nadšence a začínající stylisty, blogery či módní influencery, aby prorazili do branže. Úkolem je zaslání pěti vámi vytvořených outfitů přes internetový formulář. Své práce lze zasílat od teď až do 15. října 2018. Následně odborná porota vybere finálovou desítku těch nejlepších z vás. Hodnotit bude nejen styling, ale také provedení fotografií. 

Kdo zasedá v porotě?

Hvězdná porota vám může být příslibem k tomu, že ze všech soutěžících budou vybrány opravdové talenty. Rozhodne o tom Sabrina Karasová - šéfredaktorka měsíčníku Cosmopolitan, módní poradkyně Akademie & Stylu Klára Klempířová, fashion blogerka Markéta Bártová a známá modelka  vítězka České Miss 2011 Jitka Nováčková.

Co dál?

Finalisté dostanou vybrané kousky z jarní kolekce 2019 značky ANSWEAR a voucher na doplnění stylingu z eshopu answear.cz v celkové hodnotě 15 000 korun. Pak proběhne ještě workshop focení, tvorba a stylizace fotek a na porotě zbývá vybrat tři nejlepší. Hlavní odměnou pro konečného vítěze bude nafocení jejich stylingu v módním editoriálu pro Cosmopolitan a auto Mini na víkend s plnou nádrží a fotoaparát Olympus PEN E-PL8. Všichni tři vítězové potom dostanou roční předplatné Cosmopolitan a dárky od partnerů soutěže. 

Tak co? Baví vás móda?

Jdete do toho?

answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram