První střípky z kolekce Kaia Gerber x Karl Lagerfeld

První střípky z kolekce Kaia Gerber x Karl Lagerfeld

Unikátní spolupráce a propojení stylu: Karl Lagerfeld a Kaia Gerber spolu vytvořili podzimní kolekci 2018.

Karl Lagerfeld je jméno, které se nemusí představovat nejen módním nadšencům. Slavný návrhář pro svou kolekci oslovil v lednu 2018 dceru Cindy Crawfordové, mladičkou 16letou Kaiu Gerber. Na konci srpna se ukázaly výsledky jejich spolupráce. On je jeden z nejznámějších ikonických návrhářů vnášející do nové kolekce kapku Paříže, ona je mladá nadějná modelka vtiskující módu z ulic v Los Angeles. Jejich sjednocení má přinést pohodové cool designy nejen v ready-to-wear oblečení ale i u bot, doplňků a slunečních brýlí.

V posledních měsících intenzivně pracujeme s Kaiou v LA a v našem ateliéru v Paříži. Je vzrušující, vidět její jasnou vizi, vášeň a angažovanost. Kolekce bude určitě inspirovat mnoho mladých žen,“ řekl Pier Paolo Righi, generální ředitel společnosti Karl Lagerfeld, pro WWD.com.

Tato jména však vedle sebe nestojí úplně poprvé. Německý tvůrce oslovil aktuální hvězdu přehlídkových mol již pro otevření své show Jaro/Léto 2018 v říjnu loňského roku poté, co ji sledoval na předváděcích akcích jiných světoznámých značek, jako jsou Calvin Klein, Saint Laurent nebo Prada během světových týdnů módy.

,,Miluji, že jsem součástí tvůrčího procesu a pracovat s Karlem je opravdový sen,” Prozrazuje Kaia Gerber. ,,Vždycky jsem si myslela, že je geniální. Ukazál mi především, jak tvrdí designéři pracují a kolik kreativity a myšlení přichází do každé kolekce.”  Dodává pro oficiální stránky karl.com.

Světový debut očekávané kolekce KARL LAGERFELD X KAIA byl naplánován na 30. srpna a novinky jsou uveřejněné na oficiálních stránkách karl.com nebo na instagramu pod hashtagem #karlxkaia.

vogue.co.uk; karl.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram