První svatební kolekce Stella McCartney je tu i se svatebními šaty Meghan Markle

První svatební kolekce Stella McCartney je tu i se svatebními šaty Meghan Markle

Vévodkyně ze Sussexu není jedinou ženou, která by svatební šaty Stelly McCartney ráda oblékla, proto se značka rozhodla, že se pustí i cestou svateb…

Meghan Markle měla nádherné svatební šaty, které však nebyly nikde k dostání, protože si je nechala ušít na míru a pouze pro sebe. Velký ohlas však značku pobídl k tomu, aby se vrhla na svou první svatební kolekci vůbec.

Svatební kolekce „Made with Love“ navíc dopřeje ve svém limitovaném množství i stejnojmenné šaty, které na sobě měla právě Meghan Markle ve svůj velký den. Kolekce obsahuje sedm svatebních šatů, které jsou různě vyšívané krajkou v odstínu slonovinové kosti. Kolekce obsahuje i kalhotovou verzi pro ženy, které si na šaty nepotrpí. Každý model má malý modrý nápis „Made with Love“, aby na sobě nevěsta měla i „něco modrého“.

Stejně jako u jiných kolekcí se značka zaměřila na etickou výrobu těchto nádherných šatů. „Stella zůstává věrná odhodlání vůči udržitelné módě. Kolekce je vytvořena s využitím luxusní udržitelné viskózy, stejně jako moderní verze tradičních krejčovských tkanin včetně krajky a šifonu,“ uvedla značka v tiskové zprávě.

Celá kolekce je k dispozici ve vybraných obchodech Stella McCartney i prostřednictvím maloobchodních sítí, jako jsou Nordstrom, Saks Fifth Avenue, Net-a-Porter a další.

fashionista.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram