Prvních pár střípků nového roku z redakce Móda.cz

Prvních pár střípků nového roku z redakce Móda.cz

Naše redakce Vám v lednu přeje do nového roku jen to nejlepší. Podívejte se, co děláme, jak trávíme čas a co nás baví.

Péťa (šéfredaktorka)

"Vstup do nového roku byl pro mě trochu hektický. PROČ? První den v roce jsem pomáhala kamarádce se stěhováním a za odměnu jsme si druhý den chtěly společně užít nákupy v IKEE. Ufff, už nikdy víc, nebyl to dobrý nápad. Kamarádka si koupila krásné křeslo, co teď frčí... v hořčicové barvě. Musím říct, že se mi také líbilo a také by se mi do obýváku hodilo. Ale jít do obchoďáku a koupit si křeslo, je pro bábovky. Verů ty nejsi BÁBOVKA:) Raději bych zvolila variantu vlastní kreativity. Bude to ale trochu náročnější. Jak na to půjdu? Prolezu chalupu, od sklepa po půdu, a když nenajdu nic, co by se křeslu alespoň trochu podobalo, proběhnu pár obchodů se starožitným nebo retro nábytkem a křeslo si udělám sama. Splním si tím svůj sen, který mám už dlouho v hlavě. Vím, že mě to bude bavit a že to bude moje zamilované křesílko. Držte mi palce a dávejte si cíle."

Žanet

"Při ohlédnutí za svátky cítím hlavně spokojenost. Letos jsme vše zvládli v klidu a hladce. Velkou pomocí k tomu byly také moderní služby a jejich možnosti ,,jak obdarovat“, například služba Genster. Tyto Vánoce i mužská část rodiny a blízkých byla spokojena s dárečky pod stromečkem a to právě díky balíčkům od Genstru! Určitě vyzkoušejte. Díky za to! A s novým rokem přichází také očekávaná předsevzetí! Pro mě letošní rok vede předsevzetí ideálně skloubit čas pro práci, rodinu, ale i relax. V rámci magazínu nás čeká mnoho novinek, na které se já upřímně moc těším a věřím, že vše budete sledovat spolu s námi. Rodinu je však třeba opečovávat a hýčkat si, tedy doufám, že letos si najdu mnohem víc času na všechny její členy. A relax? Už se nemůžu dočkat sauny, bazénu, procházek za přírodou se synem, v neposlední řadě pak mého největšího odpočinku: tvorby, šití a jiné kreativní činnosti. Dodatečně Vám všem přeji jen to nejlepší do nového roku, mnoho splněných přání!"

Lenča

"Vánoce jsou za námi a já pod stromečkem našla několik zajímavých knih, a tak v každé volné chvilce hltám jejich stránky. Velmi mile mě překvapila kniha s titulem Do temnoty od Pavla Stehlíka (válečného veterána). Barvitě a velmi osobitým stylem zde popisuje, co prožil na misi v Afghánistánu, jak probíhalo jeho přijetí k armádě a co prožíval během náročných cvičení, které testovaly nejen fyzickou stránku, ale především pak psychiku vojáků. Knihu doporučuji všem, které toto téma byť jen okrajově zajímá. Nebo prostě jen chtějí vědět, co takový voják dělá v běžném životě a na misích. Můj nový rok tak začal pohodově, se psem u nohou a knihou v ruce. Přeji Vám všem krásný rok 2018!"

Verča

"Prskavky doprskaly a kouzlo skončilo. Ne, nechci být depresivní ani patetická. Ale tak to bylo. Začal leden se skvělými vyhlídkami (jako každý rok). Leden, který nám dává nových 365 šancí plnit své sny, dělat co nás baví, zlepšovat se a bavit se. Získávat od života to, co chceme. Já se v lednu zase vrátila ke čtení a užívala si nové recepty, které ne vždycky vyjdou, ale co. Tak vyjdou zase jindy. Mezitím co cestuji napříč republikou, užívám si změny počasí. Z bílé tmy a zafoukaných lesů do zelených luk a modrého nebe, a naopak. A vzhledem k tomu, že jsme v lednu - mohla bych prosit trochu více sněhu a to sluníčko si necháme třeba na březen, ne? Teď tu zimu. Už je načase!"

Janča

"Leden mi utíká snad ještě rychleji než jiné měsíce. To víte, takové pokroky jako přechod z plazení do lezení, nebo ochutnávání nových jídel se synem dávají zabrat. S mou milovanou neziskovkou Psí šance připravujeme již třetí benefiční ples a tak přikládám plakát, který prosím všichni berte jako srdečné pozvání. Ples je sice v Brně, ale třeba se Vám bude chtít přijet za námi, zatančit si, pobavit se a zároveň podpořit pejsky, kteří neměli tolik štěstí. K tomu jsem si byla vybrat jedny krásné, tmavě modré plesovky a abych se cítila jako žena, tak jsem si zašla i na manikúru. To je vám panečku věc po tolika měsících! Ale než se leden přehoupne do svého konce, stíhám ještě ulovit pár snímků nádherné přírody, koupit si několik módních svetrů a snad i dočíst rozečtenou knihu. Nádherný rok 2018 přeji všem!" 

Bára

"A šup! Je tu nový rok a s ním i řada předsevzetí a nový začátky! Já, jak už je to posledních pár let zvykem, vyrazila do teplých krajin. Tentokrát do Keni v Africe! Teploučko, pohodička, moře, čerstvé exotické ovoce, ryby a příšerky z oceánu vytažené. No prostě oáza. Jako správný dovolenkový poflakovač jsem si sebou vzala i pár knížek k bazénu. Ale netušila jsem, že v jedné z nich najdu takový poklad! Určitě vám něco říká název "Mnich, který prodal své Ferrari". Bomba! Zhltla jsem jí za dva dny! Je neskutečně inspirující. Takže, od teď se starám o svoje tělo i duši jako o nej kamaráda, přestávám jíst maso, denně sportuju a vůbec na sobě začínám ještě více makat, než kdy dřív. Božská Bikram jóga je k tomu jako stvořená. Jen co se trochu oteplí, vezmu oteplováky a začnu zase běhat. No a pomalu a jistě se učím umění meditace a manter. Nechci vůbec působit jako nějaká oduševnělá bytost, to zas néé. Hned po návratu jsem si ve výprodejích koupila pár luxusních střevíců a dost dobrou kabelku, takže materialismu se stále nebráním. To ani po nikom Mnich, který svoje fáro prodal, nechce... Díky bohu!!!"

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram