Puffer coat: tyhle kabáty vás rozhodně zahřejí

Puffer coat: tyhle kabáty vás rozhodně zahřejí

Nezmrznout a vypadat dobře. Nemyslitelná kombinace? Ale vůbec ne. Máme pro vás několik tipů na ty nejhřejivější, a hlavně nejstylovější svršky. 

První, co nás napadne při pohledu na tyto kabáty, nebude rozhodně nic lichotivého. Možná jedno jediné - praktičnost. Ano, v tomhle kabátku vám rozhodně bude teplo. O tom žádná! Ale věci se mění, móda se mění a názory se mění. To, co bychom ještě loni možná nevzaly ani na sebe, letos už se nám to zdá stylové. Proč ne. Vše má totiž svůj čas. V neposlední řadě za to jistě můžou všechna velká návrhářská jména, která se postarala o to, abychom i my chtěly podobný puffer coat mít ve své skříni.

Fantazii se meze nekladou a u té módní to platí několikanásobně, a tak podobné kabáty najdete v klasických barvách, ale i odvážnějších se zvířecím motivem. Nemusíte se bát ani různých materiálů. Samet, manšestr nebo i vinyl. 

Jak se nosí v ulicích světových metropolí víme, takže pokud se stejně jako my ptáte, kde tedy seženete podobnou záležitost, která vás v zimě zahřeje a zároveň budete vypadat stylově. Pár takových jsme pro vás našli.

Krátká verze

Šedá bunda Answear, Vínová bunda Answer, Vícebarevná bunda Answer

Dlouhá verze

Červená bunda Armani Exchange, Dlouhá bunda Patrizia Pepe,  Metalická bunda Pinko

answear.cz, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram