Punk´s not dead by Junior Gaultier

Punk´s not dead by Junior Gaultier

Jean Paul Gaultier známý jako bad boy módního světa a návrhář, jehož zálibou je kombinace proužků, jedinečné grafiky, tisků a materiálů letos na podzim vsadil na punkový styl.

Jean Paul Gaultier od roku 2009 posouvá hranice tradičního designu a stylu dětské módy. Pod značkou Junior Gaultier navrhuje oblečení pro holky, kluky i malá dítka od 6 měsíců.

V letošních dětských i "dospěláckých" kolekcích Podzim/Zima 2014 je hlavním tématem punk!

Kůže, cvoky, proužky, kostky, květinové motivy v křiklavých barvách, metalické odlesky, síťovina anebo všechno dohromady, to je punk styl v podání Gaultiera.

Díky jasným až křiklavým barvám a potiskům na motivy cirkusu je dětská kolekce velmi hravá a zábavná.

Najdete v ní vše, co si představíte pod termínem punková móda – kostkované sukně, květované kalhoty, proužkovaná trika a svetry, leopardí motivy, motiv kravaty, chlupaté vesty, kožešinové doplňky, kožené bundy ale i jednoduché elegantnější saka a kabáty.


V kolekci nechybí ani zajímavě provedené šaty výrazných barev či kontrastů. Za zmínku stojí také kombinace materiálů jako je kožešina, samet a tyl nebo tyl, satén a džínsovina.

Modely Gaultier doplnil obuví výrazných lesklých barev jak jinak než ve stylu „Martensek“.

Část kolekce byla poprvé představena prostřednictvím módní show již v březnu a byla to skutečně úžasná podívaná. Dětské modely ve velmi sporadické míře obohatily Ready to Wear „dospělácké“ kolekce doslova nabyté punkem a rebelstvím. Podívejte se sami.