Pyžamo jako součást vašeho outfitu

Pyžamo jako součást vašeho outfitu

Pyžamo je vhodné nejen na večerní relax a přípravu ke spánku, ale také může skvěle posloužit jako pohodlná součást vašeho každodenního outfitu. Že nevěříte?

Tomuto kousku samozřejmě nahrává aktuální doba. Téměř všechen čas trávíme doma sami nebo s rodinou. Jediným důvodem, proč opouštíme náš dům, bývá často pouze nákup potravin nebo krátká procházka. Celý styling našeho outfitu je tedy už nějaký čas na vedlejší koleji. Ovšem styl a pohodlí do sebe můžou skvěle zapadat. Móda by měla být hlavně zábavná, a to právě s pyžamem, v každodenním životě to jde docela dobře. My vám ukážeme několik tipů, jak zkombinovat pyžamo i během dne, a to i s tím, že budete vypadat elegantně.

Je potřeba říci, že ne každý typ pyžama je tím vhodným. V tomto případě je dobré zvolit jemné a kvalitní materiály, jako je například hedvábí či satén. Tyto tkaniny mají navíc jednu skvělou vlastnost. Jsou opravdu vzdušné, takže vám v nich nebude teplo. 

Pokud jste tedy přesvědčena, že pyžamo chcete povýšit na každodenní využití a neznamená to, že budete jen v posteli, vsaďte už jen na doplňky a detaily. Kabelka, šperky, sluneční brýle nebo ta správná obuv. Rozhodně se nebojte vysokých podpatků. Pokud jste milovnicí tenisek, zvolte minimalistické bílé sneakers. 

Co je také důležité - vhodný výběr spodního prádla. U tak lehkých materiálů, jako je satén nebo hedvábí, by pod látkou byl vidět každý šev. Zvolte tedy hladké bezešvé prádlo, které krásně obejme vaše tělo.

Celé pyžamo by pro někoho mohlo být velkým soustem, ale když vyberete pouze jednu část, tedy třeba hedvábné kalhoty, můžete je jednoduše zkombinovat s klasickou košilí či lehkou pleteninou. Vrchní část pyžama jde naopak ruku v ruce s džínami. Bát se nemusíte ani dlouhého kimona či negližé, které se také hodí na každodenní nošení.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram