Queens girls doporučují to nejlepší ze streetwearu

Queens girls doporučují to nejlepší ze streetwearu

Hledáte inspiraci na nadcházející sezónu? Dámská část Queensu dala dohromady své favority, které se vám v šatníku rozhodně neztratí. A rovnou je hodila i na sebe, abyste viděli, jak fitují.

Queens je český obchod s teniskami a streetwearem. Už 15 let přináší na trh ty nejžhavější trendy a obléká lidi od hlavy až k patě do stylových kousků. Teď vám přináší tipy přímo od samotných členek týmu.

Danča

Tak schválně, myslíte si, že Queens bueyrka Danča je #teamadidas, nebo #teamnike? Jak sama říká, poslední dobou je to vlastně docela jedno, hlavně že se jí to líbí. Být komplet v adidas je možná trochu nuda, ale Danča si nemohla pomoct. Kolekce vždycky vybírá tak, aby šly všechny kousky zkombinovat dohromady… a volá, tady je výsledek. Danča je známá tím, že má slabost pro široký, dlouhý kalhoty (ehm, tepláky, co by chtěly být kalhoty) a platformy. No a crop top? To je přece jasná volba k pasovým gatím - když není výstřih, tak je aspoň pupík.

Zuzka

Zuzka má pod palcem expanzi Queensu na zahraniční trhy. Není sice žádný hipík, ale plast v oceánech nevidí ráda. Škodí nejenom vodním živočichům, ale i lidem. A tak s otevřenou náručí vítá spolupráci adidas s Parley for the Oceans, ze které vznikly tyhle Ultra Boost tenisky, které jsou vyrobené z plastu vyloveného ze světových vod. Cokoli užitečného spojeného s čímkoli dobře vypadajícím je podle Zuzky vždycky výhra. A hlavně - tenisky Ultra Boost jsou tak pohodlné, že v nich v klidu vydržíte celý den.

Martina

V Queensu má Majka na starosti zvídavé dotazy zákazníků a jejím oblíbeným kouskem je nepřehlédnutelná stříbrná větrovka od značky Nike. Tahle bunda vás okamžitě přenese do dětství, kdy jste si přála být kosmonautem a objevovat vzdálené galaxie, takže ji prostě potřebujete. A jestli náhodou nejste fanouškem vesmíru, nevadí – potřebujete ji i tak, protože z vás udělá tu nejzářivější hvězdu každé běžecké session.

Daniela Anna

O zaměstnance Queensu pečuje dobrá víla Daniela Anna. Když je řeč o módě, má ráda kvalitní, jednoduché a originální věci, které během cesty do práce nebo při procházce městem nepotká na každém druhém člověku. Tenisky ARKK Raven jsou Dančinou láskou na první pohled. Všechny boty téhle mladé dánské streetwear značky mají zajímavý příběh a kombinují netradiční design a eleganci.

Klára

Chlupaťoučké tenisky Nike Air Max Plus přirostly k srdci Queens píáristce Kláře. Jakmile si na ně jednou sáhnete, nebudete je chtít dát z ruky. Je to přesně ten bláznivý (a trošku nepraktický) eycatcher, co vám na ulici zajistí spoustu pozornosti. Tyhle boty nenechají nikoho chladným – vypadají prý jako babiččiny papuče, někomu zase připomínají plátky syrového masa. Chodí se v nich ale naprosto skvěle – jsou lehoučké a revoluční technologie Tuned Air v podrážce tlumí každý došlap. Tričko od Klářiny oblíbené streetwear značky Stüssy je drahocenný suvenýr z Tokya a kalhoty ulovila v sekáči za 50 korun.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram