Redakce Móda.cz #březen

Redakce Móda.cz #březen

Fashion Week, Vogue, kampaně, jaro - tak zhruba působí náš březen v heslech. Pojďte se podívat, jak jsme ho pro vás nafotili.

Péťa (šéfredaktorka)

"Vítej ​Jaro... Jaký jsem měla březen? Plný dárků. Dostala jsem jich mnoho, od přátel, od dcery. Ten od dcery je s názvem  #bestfriends  BFF  ​a velmi mě potěšil. Ano, vždy budu její největší přítel... Dále květiny. Květiny miluji, hlavně ty jarní! Indické čaje a Organic Tea NUMI. OD NUMI JSEM ZATÍM OCHUTNALA ČAJ CARROT CURRY (mrkev s kari). Upřímně, bála jsem se toho, ale je senzační! Na této značce se mi líbí, že je ze 100% rozložitelného papíru a b​e​z geneticky modifikovaných složek... Zavedla bych čaj o páté,​ kde by se diskutovalo o módě nebo o právě probíhajícím fashion weeku​. ​DĚKUJI ZA DÁREČKY... "

Rebeka

"Březen, podle meteorologického kalendáře první jarní měsíc. Když se nad tím zamyslím, tak to spíš vypadá, jak kdyby si z nás někdo dělal apríl. Ani to bláznivé počasí však nezabránilo tomu, užít si skvělé, slunečné dny venku, pohodu na terase a i přes mnohdy mrazivé počasí také velmi podařený Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Tento měsíc je zkrátka jedno velké překvapení. Teď už jen čekám na opravdu jarní počasí, protože když je venku krásně, spoustu věcí jde snadněji a lépe od ruky."

Žanet

"Březen, za kamna vlezem. Tak tohle u nás v redakci rozhodně neplatí. Zajímavé schůzky, akce, projekty a nové spolupráce, tak přesně takhle vypadá můj březen. Doslova hlavou i srdcem jsem se ponořila do české lokální autorské scény. Milá, přínosná, zajímavá a neuvěřitelně inspirativní setkání s návrháři, tvůrci a autory mě evokují k myšlence, že ty naše české ručičky a hlavičky jsou neskutečně výjimečné, snaživé a cílevědomé. Spolu s námi se můžete s několika takovými příběhy seznámit, díky našim rozhovorům, které s nimi tvoříme a vydáváme. Nechte se inspirovat sny, těžkou dřinou a skvělými výsledky lidí, kteří se odhodlali zachytit svůj talent, nadšení a píli, a podělili se o něj s námi."

Verča

"Mezi psaním a schůzkami se mi v březnu povedlo konečně se zase na chvilku vrátit ke čtení. Sice ne těžkému, ale i to se počítá. Stejně jako všichni už jsem byla připravená, že se do nás to jaro pořádně obuje a ono zase odešlo? No jo, už jsme si asi mohli zvyknout, že? A tak oblékám znovu zimní kabát, šálu a čepici a k tomu si užívám nové rtěnky Balmain. O těch už jsme vám psali. Březen je hlavně o novinkách. Třeba o té, že do Česka přichází Vogue. A to je něco pro nás!"

Janča

"Březen nás stále drží v napětí, jestli už to pravé jaro konečně přijde. Já jsem na něj stoprocentně naladěná. Směle si pokukuju po nějaké pohodlné mikině, zajímají mě o to více trendy mezi plavkami, ale nezahálím ani s obuví. Nakonec lyže už jsem pro letošní rok zase schovala do sklepa, načerpala energii v Alpách a hurá rovným krokem přímo do jara. A že je tolik nových kolekcí a k nim perfektních kampaní, pobízí jedině k tomu, že máme z čeho vybírat. Jak to letos vidíte vy? Které značky u vás budou hrát pro následující měsíce prim? Já jsem nakloněná Tommy Hilfigeru..."

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram