Rihanna stále překvapuje svými vlasovými kreacemi

Rihanna stále překvapuje svými vlasovými kreacemi

Podívejte se s námi jakými změnami prošly účesy barbadoské zpěvačky Rihanny, kterými svým stylem často překvapuje i šokuje.

Rihanna od svého debutu v roce 2005 ohromuje nejen svým pěveckým uměním, ale i smyslem pro detail a vlasový styling, který mění jako chameleon své zbarvení.

Barbadoská pěnice patří mezi nejvýraznější osobnosti showbyznysu a to nejen pro její umění, ale i výstřední módní styly, které střídá stejně jako účesy a často jimi provokuje. Svými vlasovými kreacemi inspiruje mnohé ženy, ale v některých případech i muže. Doby, kdy dnes již 26 letou Ri Ri zdobila podoba hodné dívenky, jsou ty tam a na její místo se často staví „rebelka“ s šibalským pohledem. Podívejte se jaké vlasové kreace provázely Rihanninu hvězdnou kariéru.

Než se Rihanna pustila do experimentování se svým vzhledem, volila spíše přírodní barevné tóny a stejně tak jako v roce 2007 na předávání cen Grammy, zářila v přirozeně hnědé barvě vlasů se světlým melírem.

V roce 2008 přišlo na řadu razantní zkrácení, které barbadoské krásce dodalo pankového vzhledu, kterým upoutala velkou pozornost široké veřejnosti.

 Rok 2010 byl pro Rihannu plný extrémních změn. Nejprve překvapila dlouhými a rudými vlasy ve stylu 80. let na American Music Awards, které opět vystřídalo zkrácení s razantním vyholením po  stranách.

Po Rihannině vystoupení na Met Gala v roce 2011 se ulice New Yorku zaplnily copy. Sama zpěvačka totiž upoutala svou pozornost rudými vlasy spletenými do 30ti centimetrového copu.

 

Zdroj: usmagazine, google

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram