Rihannina značka Fenty byla nominovaná v rámci Fashion Awards v kategorii 'Urban luxe'

Rihannina značka Fenty byla nominovaná v rámci Fashion Awards v kategorii 'Urban luxe'

Rihannina stále čerstvá módní značka Fenty byla nominovaná v rámci každoročně pořádaných módních cen v kategorii Urban Luxe. Uvidíme, zda 2. prosince šanci promění, či nikoliv. 

Módní dům Fenty byl otevřen v květnu 2019 a spadá pod francouzský koncern LVMH sdružující značky jako Dior, Louis Vuitton nebo Fendi. Fenty sklízí úspěch zvláště díky přirozenosti a tomu, že oblečení dokáže proporčně přizpůsobit každé ženě. Dne 2. prosince se bude v prostorách londýnské koncertní haly Royal Albert Hall konat každoroční udělování módních cen. Nominace v různých kategoriích byly zveřejněny nedávno a brand Fenty nesmí chybět. Nominaci obdržel v kategorii 'Urban luxe', tedy městský luxus, společně se značkami Moncler Genius, Alyx, Marine Serre a Martine Rose.

Rihanna si uvědomuje, jak je důležité přizpůsobit se zákazníkovi. I to je jeden z důvodů, proč jsou její značky Fenty Beauty, Savage x Fenty a Fenty tak oblíbené. „Jsem neuvěřitelně hrdá na všechny, kteří byli součástí týmu a podíleli se na vývoji značky. Je to pět měsíců, co jsme uvedli Fenty a už jsme nominovaní. Děkuji British Fashion Council za uznání naší tvrdé práce a respektování kvality, kterou vytváříme. Je to neuvěřitelná čest,” napsala Rihanna na svůj instagramový účet. 

HarpersBazaar.com, Vogue.com.au

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram