Roksanda představila velmi elegantní podzimní kolekci

Roksanda představila velmi elegantní podzimní kolekci

Roksanda představila nesmírně ženskou kolekci plnou světlých jemných barev. Zdá se, že letošní podzim se ponese ve velmi příjemných odstínech.

Roksanda Ilincic se vyjádřila, že chtěla vytvořit kolekci, která by ženy oblékala jak do reálného světa, tak na situace, které se stávají třeba jen jednou za život. A to se jí povedlo! Podařilo se jí spojit odlišné typy oděvů pod jeden harmonický celek. V této kolekci je opravdu všechno, ostré i měkké tvary, hladké i texturované materiály. Celá kolekce se nese v decentních, oku lahodících barvách. Nejčastěji vidíme kombinace odstínů hořčičné, žluté a béžová s bledě modrou, světle růžovou, ale také tmavě modrou

Roksanda prohlásila: "Do kolekce jsme zařadili mnoho různých kousků, které žena potřebuje od rána až do večera. Jsem návrhářka, která se stará o ženy a o to, jak je obléct. Chci je ochraňovat". Na denní nošení tak vytvořila mnoho obleků, kabátů, roláků a decentních šatů, na večer pak saténové komplety s dekovým přehozem.

Téma oděv jako ochranný obal se objevil jak na New Yorském fashion weeku, tak na tom Londýnském. Rokasanda to však pojala po svém a pojala téma ochrany jemněji a decentněji, tudíž ne jako ochranné brnění, ale spíše jako něco příjemného, v čem chcete strávit celý den. Skvěle si tak pohrála s motivy deky a vytvořila tak kabáty a šály, které si i díky svému vanilkově žlutému barevnému provedení doslova žádají o zachumlání. 

Roksanda v kolekci pracovala také s velkým množstvím tylu, na závěr bylo k vidění pět tylových večerních šatů strčícím stojáčkemk okolo krku. Některé byly zdobené malými mašličkami a aplikacemi. Vrstvení stejně barevné neprůsvitné látky s tylem působí velmi vzdušně a étericky.

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram