Rotační kulmofén pro ohromující hairstyling jako ze salónu!

Rotační kulmofén pro ohromující hairstyling jako ze salónu!

Správně vyfoukané vlasy na nás vždy působí elegantním dojmem, proč je to však z hlediska úpravy náš nejméně oblíbený účes? Vytvoření foukané s vysoušečem a kulatým kartáčem se mnohdy může změnit v noční můru – tu se vám kartáč zasekne na straně, vzadu na hlavě pro změnu nevíme, jak ruce správně naaranžovat a kam vysoušečem foukat.

A proto přinášíme tip, jak na dokonalý, a zároveň zdravý vlasový styling bez námahy a zbytečně vytrhaných vlasů.

Kulmofén je brilantním řešením 2v1 pro vytvoření perfektního účesu jako od kadeřníka. Rychle vysušených a dokonale upravených vlasů dosáhnete díky důmyslné patentované technologii spojené s elegantním designem.

Kulmofén bychom podle slov kadeřníků neměli používat na úplně mokré vlasy, vhodné je si vlasy předsušit vysoušečem, a poté začít stylovat. S novým kulmofénem Rowenta Brush Activ‘ Ultimate Care (CF9720), který byl vyvinut pro snadný a ohromující hairstyling, však vysoušeč nebude potřeba. Před stylingem mokré vlasy nejdříve předsušte s hlavicí Care-Blow, a poté vyměňte za hlavici Care Styling pro úpravu vlasů.

A jak na použití kulmofénu Brush Activ‘ Ultimate Care?

Vlasy si předsušte s hlavicí Care-Blow
Poté vyměňte se za hlavici Care Styling pro úpravu vlasů a začněte pohodlně stylovat odspodu
Vlasy kolem obličeje nechte na konec
Nezapomeňte na vlasy vzadu
Užívejte si dokonalý objem

Zapomeňte na těžké ruce vykloubené v ramenou a orosené čelo ze snahy vytvořit si oblíbený účes, kulmofén si pro snadné používání zkrátka zamilujete! Nová flexibilní patentovaná funkce Flip umožňuje nastavit si úhel rotující hlavice tak, aby pro vás úprava vlasů byla co nejjednodušší a měli jste svobodu pohybu pro snadný přístup všude, především pro úpravu zadní části hlavy. Ergonomický tvar rukojeti ulehčí práci s fénem a zároveň ji urychlí, takže máte mnohem více času užít si svůj den díky dokonalému účesu! Navíc je díky klinickému testování potvrzené, že během jeho používání zároveň o vlasy pečujete.

S novým kulmofénem Rowenta Brush Activ’ Ultimate Care  si v domácím prostředí pohodlně vytvoříte objemnou foukanou nebo uhlazený a zářivý styling se zaoblenými konečky, které vydrží po celý den. 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram