Rozmarné dyzajnové a festivalové léto na Střeleckém ostrově

Rozmarné dyzajnové a festivalové léto na Střeleckém ostrově

Také trávíte prázdniny v centru města a už nevíte kam vyrazit? Nudíte se a všude už jste byli? Máme pro vás typ na unikátní dvoudenní zpestření – DYZAJN MARKET FESTIVAL!

Také se vám zdá způsob trávení prázdnin v centru města poněkud nešťastný? Nudíte se? Nekupujte si medvídka mývala, nýbrž se oblečte do proužkatého trička a přijďte první dva srpnové dny na Střelecký ostrov! Odehraje se tam totiž historicky první dvoudenní DYZAJN MARKET FESTIVAL!

Léto, skvělá hudba, originální móda a uvolněná prázdninová atmosféra k sobě patří, proto se vše spojilo v jeden jediný unikátní festival, kterým ožije Střelecký ostrov v srdci Prahy.

Střelecký ostrov se promění na 48 hodin v přístav plný designu a hudby. Tak neváhejte, nastupujte a plujte s námi od pátku 1. srpna od 12:00. Pomyslná plavba potrvá až do soboty 2. srpna do 20:00. Po stáhnutí plachet vás kapitánka Terezie Tunková zve na námořnickou afterparty do Malostranské Besedy, kterou hudebně doprovodí DJ Martin Mikuláš.

Festival proběhne v duchu tradičního Dyzajn marketu - prodejní výstavy autorské tvorby českých návrhářů a designérů a nebude chybět také Dyzajn market Dyzajn limitovaná námořnická kolekce!

Limitovaná kolekce šperků, oblečení, kabelek, doplňků, hraček a porcelánu Dyzajn market Dyzajn měla velký úspěch a nyní je pro vás připravena zcela nová s námořnickým vizuálem.

Další články o špercích

Na Dyzajn marketu nakoupíte originální dámské, pánské i dětské oblečení, kabelky, pánské tašky, šperky, vlasové ozdoby a další módní doplňky, bytové doplňky, hračky, přírodní kosmetiku, dobrůtky, Smilebox by ZUNO a mnoho dalšího. 

Již teď se můžete těšit na své oblíbené stálice – atelier MATE, skynet, Playbag, Lubor Baum, 2D3D, Akari, ...little illustrations, Koko, Kertag, Minimon, Krasohledy, Skoba, Formace, Studio Malíská, Punktura, Youngprimitive, Kikibike, Calico, Nathan Heilmann, Julius Fashion Shop, Pipi Punk, Vosina for You a Yaxi Taxi. 

Nesmíme opomenout také nováčky na palubě, které rozhodně stojí za to shlédnout. Jimi  jsou: nádobí s nejen přímořskou tématikou od Jitky Toman, kuchyňská prkénka z recyklovaných materiálů NineLives, vintage brýle MONOCL, minimalistické šperky BLAHO, autorské kožené kabelky Franco Arrazi, tašky z bio bavlny PanicOrganic, polská móda z recyklovaných materiálů SKUZA, koženkové obaly na telefony a další elektronikou BALAS, papírové hračky PEPE a hliníkové šperky od Tomáše Holuba.

Další články o špercích

Užijte si originální nápady špičkových designérů, skvělé koncerty Čokovoko, Vladivojna La Chia, či Sunflower Caravan, báječné občerstvení a doprovodný program pro děti i dospělé.

Nově bude na Dyzajn marketu chill out zóna s pohodlnými pytli Lenoch a kutilský koutek pro děti. Můžete se těšit na dílničky a nejrůznější aktivity, hry a lenošení zpestřené designovou zábavou pro děti od UNLIMITED design.

I muži si zde vyhrají, pro ně je připraven PÁNSKÝ KLUB, kde si budou moci zdarma zahrát s kamarády stolní fotbálek nebo deskovou hru Kmotrov.

Jak jste si mohli všimnout, tento Dyzajn market má přízvisko FESTIVAL a není to jen tak náhodou. Je pro vás připraven našlápnutý hudební program.

Pátek 1. srpna - 12:00 - 21:00
12:00 - 13:00 Pilgrim Pimple
14:00 - 15:00 Olats Otesoc
16:00 - 17:00 Yellow Sisters
18:00 - 19:00 ChristmasBrass band
20:00 - 21:00 Vladivojna La Chia

Chybět nebudou ani módní přehlídky. Na mole se projdou modelky, které se představí v plavkách Laia a ve vlasech se jim budou třpytit čelenky Vulpecula. Poté je vystřídají šaty a sukně Blackmountain, které tvoří dokonalé duo s kabelkami Morrows. Pánové nemusí smutnit. I pro ně bude nachystána pánská přehlídka v režii obchůdku Kuráž. Vosina for you a její romantické šaty a sukně budou sladkou tečkou za promenádou krásného oblečení a doplňků.

Sobota 2. srpna - 10:00 - 20:00, od 22:00 afterparty
10:00 - 11:00 divadlo Buchty a loutky
12:00 - 13:00 Bellamy Moon
13:15 - 13:35 módní přehlídky

13:35 - 13:45 Flamencové vystoupení Petry Šťastné a Loly Karpenko
14:30 - 15:30 Sunflower Caravan
15:45 - 16:05 módní přehlídky

16:05 - 16:15 Flamencové vystoupení Petry Šťastné a Loly Karpenko
17:00 - 18:00 Čokovoko
19:00 - 20:00 Kazety
22:00 - ??:?? Námořnická afterparty Malostranská beseda, DJ Mikuláš

Umění, šperky, móda, doplňky, cenově dostupný design, kultura, hudba, dobré jídlo, pohodová atmosféra, přátelské prostředí...to vše je Dyzajn market.

Kdy – 1. a 2. srpna 2014
Kde – Střelecký ostrov, Praha 1 - Staré město

Vstup zdarma
Bezbariérový přístup
Děti vítány!
Psi na vodítku také!

Na Dyzajn market Festivalu můžete podpořit občanské sdružení ELPIDA. Koupí ručně vyráběných ponožek či knižní lahůdky v rámci akce "10 dkg Bulgakova" podpoříte fungování Centra pro seniory v Praze na Pankráci.

Hlavním partnerem festivalu je online banka ZUNO, jediná banka bez kamenných poboček v Česku. S Dyzajn marketem má totiž hodně společného. Oba jsou alternativou hlavního proudu. V designu a módě stejně jako v bankovnictví přinášíme nová řešení, která ulehčí a zpříjemní život.

Dyzajn market je součástí kulturního projektu pražské Malostranské besedy Letňák 2014Léto pro Pražany, připraveného pro Střelecký ostrov. Cílem Letňáku 2014 – Léta pro Pražany je vytvořit prostor, kde se budou potkávat Pražané i návštěvníci hlavního města.

Zdroj: dyzajnmarket.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram