Rtěnka podle znamení zvěrokruhu

Rtěnka podle znamení zvěrokruhu

S novým rokem přicházejí také nové začátky a nepopsaná kapitola s číslem 2019. Jak je začít co nejstylověji? Máme pro vás několik tipů na rtěnky podle znamení zvěrokruhu. Hvězdy jsou mocné!

Beran

Ženy narozené ve znamení Berana jsou vášnivé a sebevědomé. Proto se jen tak nějaké barvy nebojí, a to nejen co se oblečení týče. Vzhledem k tomu, že Beran je letos ve znamení lásky, skvěle se na vašich rtech bude vyjímat odstín klasické červené nebo odvážná mandarinková.

Býk 

Býci obvykle spoléhají na klasický make-up a velkým změnám se vyhýbají, nový rok vám ovšem dává o jeden důvod víc toto změnit. Zkuste odvážnější tóny. Co kobaltová modř? Na každé party budete nepřehlédnutelná.

Blíženec

Poloha hvězd umožňuje Blížencům dostát kvalitního odpočinku. Důvěřujte jemné péči a zkuste tentokrát rtěnku vyměnit za čistý a kvalitní balzám. Vaše rty se vám odmění a budou tak mnohem více připravené na letní barevné experimenty.

Rak 

Beznadějně romantické. Takové jsou ženy narozené ve znamení Raka. Letos je nejvyšší čas oprostit se od starých zvyků a zajetých kolejí. Zkuste lesk a luxus purpurových odstínů.

Lev

Odvážný a sebevědomý život Lvů, tedy Lvic. Tato barva vám poskytne opět silnou půdu pod nohama, ale jemnější vzhled.

Panna

Panny bývají náročné nejen v osobním životě. S výběrem toho pravého odstínu pro rtěnku na tento rok to nebude o nic jednodušší. Naše volba? Tmavě černá rtěnka. To zvládnete!

Váhy

Váhy prožívají období, ve kterém hvězdy spojují svou pečující a milující povahou. Použijte jeden (nebo několik) balzámů na rty s ovocnými složkami. 

Štír

Tajemné, vášnivé s tendencí nosit exotické barvy. Nemluvíme o nikom jiném, než o ženách narozených ve znamení Štíra. Užijte si letos luxusní péči v neutrálních tónech.

Střelec

Netrpělivé znamení zvěrokruhu. Není dost času ani na aplikaci rtěnky. Nicméně tato sezóna je pro vás jako stvořená. Nemusíte se pouštět do velkých změn, začněte nenápadně.

Kozoroh

Váš smysl pro detail hraje letos prim. Mladý svěží vzhled. Vždy jdete s dobou. Odvažte se a zaexperimentujte s barvami a texturou. Holografický lesk bude tím nejlepším doplňkem.

Vodnář

Ženy ve znamení Vodnáře rády objevují. Letos i všechny nové odstíny. Na počest nového roku se nebraňte tmavým švestkovým tónům.

Ryby

Ryby jsou díky svým výrazným uměleckým kvalitám velmi otevřené experimentům. Barvy mají letos zelenou! Tento rok se budete více zaměřovat na zdravý životní styl, ale nezapomeňte i na zábavu.

vogue.de; pinterest.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram