Šárka Strnadová a její nová kolekce: BABY OR LADY

Šárka Strnadová a její nová kolekce: BABY OR LADY

Česká designérka Šárka Strnadová nyní přichází se svou kolekcí BABY OR LADY. Je nabitá tradicí a ženskou silou bez rozdílu věku nebo tělesných proporcí. Za nás se jedná o symbol tohoto léta.

zdroj: sarkastrnadova.cz

Mladá, kreativní a úspěšná designérka, Šárka Strnadová, která se již několik let řádí pod stejnojmennou značkou do popředí české módní tvorby, představuje svou nejnovější kolekci, která nese název BABY OR LADY. Ta je zaměřena na ženskost a návrat k tradici. Hlavním prvkem celé kolekce jsou šaty a ženské střihy

zdroj: sarkastrnadova.cz

„Navazuji na svoji myšlenku, která se prolíná všemi mými kolekcemi, o hledání ženské energie uvnitř sebe a návratu ke svému vnitřnímu ženskému já. Probuďme v sobě znovu zapomenuté ženství. Má myšlenka sahá i do spojení žen, ve smyslu sdílení a znovu propojení svých energií. I proto jsem pro kampaň chtěla vytvořit iluzi rodinné atmosféry. Sedm krásných žen, každá jiná, každá přináší svoji vlastní energii, emoce a pocity. To vše společně funguje a vytváří nekonečné množství krásné ženské energie a pospolitosti,“ vysvětluje usměvavá hnědovláska, která je sama součástí skupiny žen a dívek ve foto kampani. 

Celá kolekce tedy opěvuje ženy. Všechny ženy. Bez rozdílu. Nezáleží kolik je vám let, jak jste vysoká nebo dokonce jakou máte postavu. Prostě ženy ženám. Šárka Strnadová se nechává inspirovat vším okolo sebe. Přírodou, lidmi, hudbou, láskou, městem či tancem. Zkrátka všechno, co ji zaujme nebo jí v určitý okamžik změní život. A přesně o tom je i kolekce BABY OR LADY.

zdroj: sarkastrnadova.cz

zdroj: sarkastrnadova.cz

„Nosme opět šaty a chovejme se zase více jako ženy. Ačkoli charismaticky ženská můžete být i v kraťasech nebo dlouhých kalhotách s laclem, které mezi mými modely najdete také. Ve všech šatech z kolekce BABY OR LADY se budete cítit pohodlně, ale i svůdně. Střihy jsou vytvářené pro všechny typy postav. Každá žena si v kolekci nalezne ty své, pro ni pravé šaty. Střihy i kostkované materiály navazují na tradici. Měly by vám připomínat vůni venkova, bosé nohy v trávě, slunce, trhání třešní, letní lásky, pletení věnečků, horké letní večery a letní bouřky. Svěží růžová i modrá barva volají po létě, černobílá nás vrací zpět ke kořenům. Materiály pochází z české tkalcovny a všechny kusy jsou s láskou a pečlivostí ušité českou švadlenou.“

Šaty z nejnovější kolekce BABY OR LADY jsou k dostání ve VIDDA STORE, MOLO7. 

zdroj: sarkastrnadova.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram