Šaty dělají ženu ženou v každém věku

Šaty dělají ženu ženou v každém věku

Ne nadarmo se říká, že šaty dělají člověka! Natož pak ženu ženou!

Proč některým ženám zcela vymizely šaty z šatníku? Zejména při dnešních módních trendech? Proč se snažíme vyhnout botám na vysokých podpatcích? A kdy je možné využít boty typu baleríny, tenisky, slip – on, apod.? Pojďme to změnit!

Zelené mikinové žebrované šaty s dlouhým rukávem ONLY 849 Kč

Jaro, léto, podzim, zima – kterékoliv roční období je šatům nakloněno! Na jaře a v létě odhalíme nožky. Na podzim a v zimě je zahalíme do silonek či teplých punčocháčů. kterých je dnes již nepřeberné množství druhů a barev. Doladíme doplňky a jde se! Každý den je stvořený na to, aby si žena oblékla šaty, není třeba speciální příležitosti. Můžete jít jen do obchodu, do práce či jen s dítětem na hřiště. 

Košilové šaty VILA 1 159 Kč

Od toho jsme ženami, abychom v šatech ukázaly svou ženskost, ladnost, něhu. V jednoduchém celistvém kusu látky je kouzlo osobnosti Můžete si vybrat z různých druhů střihů, materiálů, barev. Tak, aby Vám vyhovovaly a byly příjemné i při celodenním nošení. Zvolte pohodlnost v mikinových šatech, ležérnost v košilových, skryjte nedostatky v maxi šatech, ale zejména šaty noste. Uvidíte, že vám dodají pocit síly, energie a ladnosti.

Tmavě modré šaty se stahováním v pase Noisy May 959 Kč

Nebojte se, odvažte se a směle do šatů, ženy! A je jedno jestli je vám dvacet nebo padesát. Vybrali jsme pro vás sedmero šatů, ke kterým směle vynosíte slip-on tenisky, stejně jako kozačky či lodičky. Které padou do oka vám? 

Světle hnědé šaty se zavazováním VILA 1 199 Kč

 

Černé košilové šaty 1 159 Kč

 

Květované maxi šaty Selected Femme 2 299 Kč

 

Černé pouzdrové šaty VERO MODA 599 Kč

 

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram