Šedá jako nová černá

Šedá jako nová černá

Jednobarevné outfity mají opravdu něco do sebe. Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Jak ale nosit celo šedé outfity a nebýt za šedou myšku?

Šedá je skvělá barva! Je neutrální, jednoduchá, můžete ji nosit v podstatě kamkoliv a nikdy nešlápnete vedle. Její nejlepší vlastnost však je, že se skvěle kombinuje, zejména s šedou! Jednobarevné outfity nejsou rozhodně žádnou novinkou. Narovinu, kdo z nás si na sebe nikdy nevzal celo-černý outfit? Je to vlastně zaručená záchrana, když nevíme, co na sebe. Velmi podobně je to s šedou od hlavy až k patě. 

Její výhodou je, že existuje celá škála odstínů. Díky tomu si můžeme trochu pohrát a vytvořit jednobarevný, avšak poměrně různorodý model. Nebojte se spojovat světlounce šedou s hodně tmavou, outfitu to dodá dynamiku. Chcete-li raději vsadit na jeden jediný odstín šedé, máme jen jedno důležité pravidlo - kontrast materiálů. Pokud nechcete, aby váš outfit působil placatě a neforemně, doporučujeme kombinovat různé typy látek. Zkuste propojit třeba satén s huňatým svetrem.

V jednobarevném outfitu je důležité právě to slovo jednobarevné, i malý detail může celý dojem změnit. Držte se tedy hesla "když už, tak už". Co se týká doplňků, nemusíme se tímto pravidlem řídit tak striktně a můžeme volit barevné kabelky a boty.

Teď už se nemusíte bát, že budete v šedé barvě za šedou myšku.

pinterest.com, beigerenegade.com, the-aesthet.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram