Sedm nejvlivnějších módních ikon roku 2019

Sedm nejvlivnějších módních ikon roku 2019

Rok 2019 se pomalu chýlí ke konci, a tak vznikají nejrůznější žebříčky. Tentokrát se zaměříme na celebrity, které svými outfity ovlivňovaly módní průmysl. 

Dlouho očekávaný list nejlépe oblékaných osobností roku 2019 je konečně tu. Tentokrát zapomeňte na jména jako Kylie Jenner, Kim Kardashian, Selena Gomez či Rihanna. Kdo se umístil na prvních příčkách?

1. Meghan Markle

Největší módní influencerkou roku je Meghan Markle. Původním povoláním herečka a dnes již vévodkyně ze Sussexu byla v první polovině roku těhotná, a i přesto si udržela styl. Její oděvy jsou vždy klasické a elegantní, Meghan totiž musí dodržovat přísné zákony spjaté s královskou rodinou. 

2. Zendaya

Třiadvacetiletá Zendaya Coleman momentálně září v seriálu Euforie od stanice HBO. Mimoto je známá pro své vždy originální a do detailů sladěné outfity. V roce 2019 spolupracovala s návrhářem Tommy Hilfigerem, s nímž navrhla úspěšnou kolekci s názvem TommyxZendaya. Kolekce byla představena na newyorském týdnu módy.

3. Billie Eilish

Teprve sedmnáctiletá zpěvačka Billie Eilish sklízí úspěchy nejen se svým zpěvem, ale také způsobem oblékání. Nejraději obléká volné oděvy - kalhoty, mikiny i trika. „Nechci nikomu dávat záminku k posuzování. Móda pro mě vždy byla ochrannou pokrývkou. Nikdo si na mé tělo nemůže udělat názor, protože nevidí, co je pod oblečením,” vysvětluje. 

4. Cardi B

Cardi B je za každých okolností svá. Sedmadvacetiletá raperka známá hity 'I Like It' či 'Bodak Yelow' se nebojí vyčnívat z davu. A u osobnosti jejího formátu je to určitě k užitku, protože během týdnů módy jsou všechny fotoaparáty upřeny na ní. Není divu, že je považována za jednu z nejlépe oblékaných celebrit současnosti. 

5. Harry Styles

Bývalý člen hudební skupiny One Directon, Harry Styles, je rozhodně nepřehlédnutelný. Na poslední Met Gala si vzal velmi diskutovaný model od kreativního ředitele Alessandra Michele z Gucci. Harry Styles rád nosí extravagantní, ale i ležérní kousky, které se k jeho osobnosti hodí

6. Billy Porter

Velmi extravagantní oděvy obléká padesátiletý bavič a herec Billy Porter. Hrál například v seriálech American Horror Story nebo Pose. Na udílení cen si vždy obleče nezapomenutelné a okázalé modely, o kterých se debatuje ještě několik dní poté. Porter zkrátka nikdy nezklame - posuďte sami. 

7. Blake Lively

Herečka, která nestárne. To je dvaatřicetiletá Blake Lively, která patří k nejlépe oblékaným ženám Hollywoodu. Ať oblékne cokoliv, vždy vypadá nádherně. Může se jednat o pánský kostým v neutrálních barvách nebo o honosnou couture róbu. Každoročně se také účastní Met Gala a její looky z červeného koberce vždy patří k nejvydařenějším. 

Elle.com.au, StarsInsider.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram