Sestry Cara a Poppy Delevingne koupily dům v L. A.

Sestry Cara a Poppy Delevingne koupily dům v L. A.

Britské modelky a sestry Cara a Poppy se rozhodly více zaměřit na kariéru v Hollywoodu. Nejspíš proto za víceméně utajených obchodních řízeních koupily dům v Los Angeles.

Dům patřil americkému herci a zpěvákovi Jaredovi Leto, který ho v roce 2006 koupil za 1,6 milionu dolarů. Sestry Delevingne za něj daly o celých čtyři sta tisíc dolarů více. Cara a Leto, který je rovněž frontmanem skupiny 30 Seconds to Mars, se potkali ve filmu Sebevražedný oddíl. A nejspíš tam vznikla myšlenka dům se čtyřmi ložnicemi a třemi koupelnami odkoupit.

Dvoupatrový dům leží poměrně skrytý před okolním světem díky vysokým zdem a přírodnímu odhlučnění stromy a keři. 4 tisíce čtverečních stop obytného prostoru se nachází v novém domově pro dvě krásné modelky alespoň na dobu, kdy budou dobývat Hollywood. Součásti domu je i nahrávací studio. Bílé stěny, vzdušné stropy, kanceláře, apartmány s balkonem a výhledem na bazén lákají samy o sobě. Jako bonus je tu krásná terasa, vestavěný gril, ohniště, perfektní trávník i oddělená venkovní místnost pro hosty. Inu, party může začít…

wwd.com/PJ McMullan

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram