Sezóna květin ve vlasech

Sezóna květin ve vlasech

Máte ráda jaro, květiny, romantiku a hezké účesy? Právě snílci jako vy ocení krásu květinových doplňků ve vlasech. My víme, jak je co nejlépe zakomponovat do každého účesu.

Květiny a jarní období patří k sobě. V podobě květinových čelenek se staly jednou z nejčastěji používaným doplňkem na hudebních festivalech. Existuje mnoho možností, jak zakomponovat květinové ozdoby do vašich letních účesů. Jaký přiroste k srdci vám?

KVĚTINOVÁ ČELENKA

Již zmíněná květinová čelenka připomíná hippies a je poněkud extravagantním prvkem nejčastěji nošeným na svatbách, romantických foceních či výše uvedených hudebních festivalech. Pokud se rozhodnete pro dramatické otevřené květy, doporučujeme dodat vlasům objem. Můžete je natočit s pomocí kulmy nebo s pomocí copánků a tužidla vytvořit přirozené vlny. Na vlasech rovných a zplihlých bude květinová koruna vypadat nepřirozeně naražená na hlavu.

DETAILY V COPU

Pokud ovládáte umění zaplétání copů, můžete je doplnit o drobné kvítky, a to ať už umělé nebo dokonce i živé. Zaplétané účesy působí s tímto detailem velmi étericky a dají se využít téměř pro jakoukoli příležitost.

OZDOBA DRDOLU

Dlouholetou svatební klasikou jsou květinové ozdoby připnuté do složitých i jednodušších drdolů. Tento účes nemusí mít pouze formální charakter. Pokud zvolíte jednoduchý kvítek do běžného drdolu, můžete také ozvláštnit a rozněžnit celou vaši image.

PŘIPNUTÍ VLASŮ

 Trápí vás pramínky vlasů kolem obličeje? Stačí si jen vyrobit či koupit květinovou sponu. Raz dva oživíte celý look a vlasy vás nešimrají ve tváři.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram