Sezóna plesání

Sezóna plesání

Houbová sezóna, vokurková sezóna, sezóna hubnutí do plavek, hokejová sezóna, ta ženská už má po sezóně... V tomhle mrazivém období kraluje jedna z nejjuchavějších a nejluxusnějších sezón v roce - bály a plesy.

Který ženský by se nelíbilo být alespoň jeden večer za princeznu? Nebo rovnou za královnu?! Dát si na sobě pěkně záležet, najít si konečně čas pro sebe a nechat se opečovávat... No nezní to božský? A příprava na ples je skvělá omluvenka i pro nevrlýho partnera.

 

K holiči na slavnostní účes se chce objednat s předstihem, manikúra i pedikúra jsou rozhodně taky na místě. Když chlap moc tančit neumí - taneční už tak úplně nefrčí - a kouká vám pořád na nožky, aby je nepošlapal, zírá přímo na krásnou pedikúru, která se vyjímá v plesových střevících. Prostě sexy zbraň! Spousta žen neopomíjí ani profi make-up. Perfektní večerní líčení a můžete jít snad i nahá... Což by byla asi chyba, nechat se připravit o dlouhou večerní róbu. Korzety, které vykouzlí vosí pas a neodolatelný dekolt. Sexy rozparek rafinovaně schovaný v bohatě nadýchaný sukni. A co potom šperky? Výrazné blyštivé náušnice, náramky, prsteny.. No prostě sen všech holčiček, kterýma jsme byly. Dneska je to naše, jen to utrhnout! 

Jednou z nevýhod je pouzdrové psaníčko, bez kterýho se neobejdete, ale nic se do něj nevejde. Pak taky pozor na silonky! Jestli máte pocit, že nožky bez nich nechcete tak úplně ukazovat, pečujte o ně s dostatečným předstihem - solárko, krémíky, depilace, proticelulitídové zázraky… Nebo je prostě schovejte pod plesovou sukni. O nic se neochudíte. Silonky vám můžou způsobit pěkné faux pas. A to nemyslím jen oko na punčoše. Ty potvůrky hážou totiž nechtěné odlesky a o švech v páskových střevících ani nemluvě... A nebo se na všechno vykašlete a užijte si večer po svém! Je to váš večer, buďte sama sebou, zujte botky v pokročilé hodině a tančete jako divoch, dejte si, na co máte chuť. Na slušnou holku je čas zas až od pondělí!

Já měla tu čest navštívit jeden z největších plesů a to Československý v Obecním domě. Šatičky jsem si půjčila ze Svatebního salonu Maggie, o účes se postaral Hair Fashin Point. Všem moc děkuju!

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram