Skvělá kolekce Vero Moda nabízí blejzry, stylové bundičky i casual kardigany

Skvělá kolekce Vero Moda nabízí blejzry, stylové bundičky i casual kardigany

Aktuální kolekce Vero Moda nás dostala. Je zaměřená na vrchní díly oblečení, které nám pomůžou v rozhodování "co na sebe" v těchto podivných teplotních dnech.

Ráno velké chladno, div že byste nejraději nesáhla po zimním kabátu, v poledne hřejivé sluníčko a teploty, ve kterých bychom se klidně i koupali, odpoledne nepříjemný vítr a večer dešťové přeháňky. Připomíná Vám to předpověď počasí, jen Vám přijde, že jsme dali dohromady všechny čtyři roční období? Není to zdání, je to tak! Přesně takové dny nás totiž trápí každoročně a jedny z nich jsou právě tady. Nová kolekce Vero Moda se do takového nevyzpytatelného počasí hodí. Obsahuje především svršky, které můžete přehodit přes tričko, košili či tílko, aby Vás nezábla ramena i takové kousky, do kterých se můžete zabalit během sychravého podzimu a rozpukávající se zimy.  

 
Béžový blejzr 1069Kč; Květovaný blejzr 1219Kč

Kolekce nás nejvíce uchvátila minimalistickými svetry a blejzry v jednobarevném provedení, které snadno zapadnou do šatníku vysokoškolské studentky, maminky na mateřské i vrcholové manažerky. Jsou teplé, pohodlné a nápadité, takže bez problémů zastanou roli oblíbených kožených či džínových bundiček. Co se Vero Modě vždy daří je skvělé propracování střihů, které na postavě skvěle sedí a výborně vypadají. 

 
Šedý cardigan 1069Kč; Bílý rolák 1069Kč

Pokud jste spíše na kombinování kousků, které dobře znáte, zalíbí se Vám jistě propínací cardigany i dlouhé hřejivé svetry s kapsami jak pro Krtečka. Vypadají ležérně a přitom stylově- to je kombinace! Kolekce ale kromě svetrů, trenchocatů a bund zahrnuje také pár večerních šatů, triček se zábavnými potisky a celou škálu nejrůznějších šátků, které jsou stejně jako svetry, neejžádanějším pomocníkem při chladných ránech. Tak co? Bez jakého svetru se letošní babí léto neobejdete Vy?

 
Propínací svetřík 619Kč; Dlouhý cardigan 1069Kč

 

Zdroj: zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram