Slavné svatby roku 2018

Slavné svatby roku 2018

Slavné osobnosti ze světa celebrit si v minulém roce řekli své ano. Kdo to byl a jaké měly nevěsty šaty? Výběr z těch nejslavnějších svateb zde…

Gwyneth Paltrow a Brad Falchuk

Krásná herečka oznámila zasnoubení veřejnosti na svém instagramu. Později se podělila o fotografie ze svatby. Měla na sobě vyšívané Haute Couture Valentino šaty během obřadu a Stella McCartney overal na pozdější večerní oslavu.

Karlie Kloss a Joshua Kushner

Top modelka Karlie se vdávala v New Yorku v říjnu. Její šaty byly na míru šité od značky Dior. Karlie a Joshua se brali krátce po jejich zasnoubení. Jen po třech měsících. Na svatbě bylo 80 hostů.

Priyanka Chopra a Nick Jonas

Listopad byl měsícem hned dvou svateb jednoho slavného páru. Známý americký zpěvák si bral indickou zpěvačku Priyanku hned ve dvou obřadech. Jeden křesťanský a jeden indický. Priyanka oblékla šaty od Ralpha Laurena a později tradiční hindu kroj s bohatými doplňky.

Princezna Eugenie a Jack Brooksbank

Princezna si brala svého snoubence v říjnu a také ve Windsorském hradu. Jednalo se o druhou královskou svatbu tento rok. Eugenie oblékla svatební róbu z dílny Peter Pilotta.

Justin Bieber a Hailey Baldwin

Žádné oficiální fotografie nebyly doposud zveřejněny, ale Hailey si v listopadu změnila své jméno na Instagramu na Hailey Bieber. Justin pouze napsal na Instagramu pod černobílou fotografie, že jeho žena je úžasná. Tajná svatba šokovala svět šoubyznysu!

Emily Ratajkowski a Sebastian Bear-McClard

Americká modelka a herečka se vdávala v barvě hořčice. Neoblékla si bílé šaty, ale oblek ze Zary. Brali se na radnici v New Yorku a chtěli prostě jen zlegalizovat svou lásku a manželství. 

Meghan Markle a Prince Harry

Vévoda a vévodkyně se brali v květnu ve Windsorském hradě v Anglii. Ostře sledovaný obřad byl jedním z nejpopulárnějších v historii. Meghan Markle si oblékla svatební šaty Claire Waight Keller for Givenchy a na hostinu si vzala Stella McCartney overal.

Chanel Iman a Sterling Shepard

Victoria's Secret andílek a populární americká super modelka, se vdávala v pohádkových šatech od návrháře Zuhair Murad. Komplikované a nádherné výšivky byly jako pro vílu. Brala si známého fotbalistu. Svatba jako sen byla v Beverly Hills v březnu. 

Amy Schumer a Chris Fisher

Komička a herečka Amy si brala v tajném obřadu svou lásku Chrise. Svatba proběhla v únoru v malibu. Herečka měla na sobě konfekční šaty, které nebyly od žádného návrháře. Mezi hosty byla i Jennifer Aniston a Jennifer Lawrence. 

Chiara Ferragni a Fedez

Úspěšná bloggerka si vzala rapera a to v září na Sicílii. Pravá italská svatba byla obrázkem elegance, tradice a luxusu. Nevěsta měla na sobě hned dva úžasné modely od Haute Couture Dior. Jedny šaty prostě nikdy nestačí.

 vogue.com, pinterest.com

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram