Splňte si svou touhu po svůdných řasách s jedinečným sérem REALASH

Splňte si svou touhu po svůdných řasách s jedinečným sérem REALASH

Pryč s umělými řasami a jejich prodlužováním! Nyní můžete mít luxusně husté řasy, prodloužené a svůdně zvlněné na maximum, bez jakýchkoli kosmetických úprav a to jen díky vyživujícímu séru na růst řas.

Představujeme vám revoluční novinku ze světa kosmetiky - REALASH vyživující sérum na růst řas. REALASH je splněným snem snad každé ženy. Pomáhá v tvorbě skutečných řas úžasné hustoty, délky a pevnosti, takže váš pohled bude pořád okouzlující. REALASH navíc nedráždí oči ani nezpůsobuje žádné vedlejší účinky. Díky němu budete navždy krásná a sebevědomá.

Pokud toužíte po delších, hustějších a odolnějších řasách, máte krátké, slabé řasy od přírody, co mají tendenci k vypadávání a lámání, či máte řasy jinak poškozené používáním umělých řas nekvalitní kosmetikou nebo následkem chemoterapie, RELASH je přesně to, co hledáte.

Tajemství úžasného efektu
REALASH pomáhá vašim novým řasám růst rychleji a efektivněji. Sérum okamžitě proniká do hloubky řas, regeneruje je, zlepšuje jejich strukturu a pružnost, zabraňuje lámání a předčasnému vypadávání. Současně působí jako ochranný štít.

Navíc sérum obsahuje výtažky z plodů manga a papáje, květů divokého pomeranče a listů palmy sabalové. Dále také výtěžky z přesličky, lnu a puškvorce, které jsou výborným zdrojem vitaminů E a C. Díky nim bude citlivá pokožka v oblasti vašich očí vypadat  jasněji a mnohem zářivěji. 

Účinnost séra REALASH potvrzuje víc jak milion spokojených žen. Již po 30ti dnech používání séra si všimly viditelného zlepšení stavu řas. Ohromujícím výsledkem po 8týdenním používání jsou řasy o 25% delší a o 63% hustší, jednoduše viditelně silnější a svůdnější.

Pro dosažení co nejlepších výsledků se doporučuje používat REALASH večer před spaním a po odlíčení, nanesením tenké linky na kořínky řas. Jedním tahem tak vaše řasy dostanou dostatek výživy k získání nového výjimečného pohledu.

Se zázračným sérem RELASH bude váš pohled vždy podmanivý!

Sledujte naše stránky a sérum může být vaše. „Již brzy“.

 

Zdroj: realash.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram