Sport a styl zároveň – retro kola na míru!

Sport a styl zároveň – retro kola na míru!

Zakládáte si na zdravém životním stylu a zároveň chcete vypadat chic? Retro kola splňují oboje! Vyberte si elegantní retro kolo jako svého společníka na cesty.

Jestli vás trápí, že ježdění na sportovním kole není tak elegantní, ale stejně byste rády udělaly něco pro svoje tělo, zkuste stylová dámská retro kola! Cesta do práce vám zabere stejně času jako autem, protože na kole prosvištíte kolem všech kolon, a to ještě s úsměvem, a to navíc sportujete a můžete si užívat výhledu ze sedla.

V čem je cyklistika lepší než jiné sporty?
Odborníci se shodují, že cyklistika zlepšuje spánek a podporuje prokrvení kůže, která pak vypadá mladší a zmenšuje se pravděpodobnost vrásek. Navíc sport po ránu, a to konkrétně právě cyklistika, vede k vyšší tvorbě mozkových buněk v hippocampu, centru paměti. Co vás navíc může hřát na duši, je přispívání vlastní aktivitou ke zlepšování ovzduší – výměna auta za kolo vám zlepší karmu takřka okamžitě.

Co když nebudu vypadat elegantně? Sport mi přece nesluší.
Všimněte si, že ženy ve starých filmech jezdí stejně často na bicyklu jako v autech. A bez výjimky u toho vypadají sexy, na rozdíl třeba od běhu, po kterém je vypadat svůdně opravdu oříšek (i když dámy z Hollywoodu to magicky zvládají).

Kde sehnat elegantní retro kola? Žádná pěkná jsem neviděla.
Nyní existuje i možnost navrhnout si retro kolo na míru, což nově nabízí značka Kolos. Jednoduchý on-line konfigurátor jízdních kol vám umožňuje během několika kliknutí vytvořit kolo vašich snů. Barva, rám, vše je na vás. Nikdy nebyla krása a sport tak snadno propojitelné.

Růžové kolo, žádný problém. Proutěný košík pro psa? Stačí kliknout. Tak proč to nezkusit? Sportem ku zdraví a ku kráse!

Zdroj: citybikes.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram