Stella McCartney začne prodávat repliky večerních svatebních šatů Meghan Markle

Stella McCartney začne prodávat repliky večerních svatebních šatů Meghan Markle

Na svůj svatební den oblékla Meghan hned dvoje šaty. Kromě těch svatebních od Givenchy se večer převlékla do dlouhých šatů Stella McCartney. Právě ty si bude možné pořídit.

Návrhářka Stella McCartney, která stojí za večerními svatebními šaty Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle, vydala radostné prohlášení. Repliky oněch důležitých šatů půjdou do prodeje. Jedná se o model, do nějž se Meghan převlékla po hlavním obřadu před večerní recepcí. I ten byl velmi decentní a minimalistický, stejně jako samotné svatební šaty od Givenchy. Večerním šatům dominoval rolákový vršek, jinak byly bělostně bílé bez krajek či dalšího zdobení.

Na oslavu otevření nového butiku se Stella McCartney rozhodla dát do prodeje sérii 46 replik Meghaniných šatů. Bude se jednat o kolekci 23 bílých a 23 černých šatů pod názvem Made With Love. Prodejní šaty se však budou lehce lišit, návrhářka na ně použije viskózu namísto hedvábí. Šaty vyjdou v přepočtu na sto tři tisíc korun. Zároveň ale ani nebude příliš lehké se k nim dostat.

Speciální kolekci Made With Love totiž mohou zhlédnout a vyzkoušet si jen ti, kteří se návrhářce ohlásí na speciálním e-mailu a z nichž sama návrhářka vybere ty, kterým v odpovědi pošle speciální pozvánku. Kolekce nebude viditelná ve vitrínách, ale bude umístěna ve speciální části butiku, která nebude přístupná nepozvaným. 

fashionisers.com ; instagram.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram