Střihovou střídmost kompenzovaly v jarní kolekci Escada 2018 zářivé barvy

Střihovou střídmost kompenzovaly v jarní kolekci Escada 2018 zářivé barvy

Kolekci otevřely a ukončily večerní šaty, mezitím jsme se nebažili denní módy plné barev a střídmých střihů.

Značka Escada vždy mířila svou filosofií vysoko a tudíž také k ženám, které se tam pohybují. Ženám, které vykonávají vysoké funkce, chtějí vypadat luxusně a upraveně. S touto podmínku na mysli Escada nadále nabízí svou typickou módu v čistých liniích, aktuálně s mladistvým duchem. O tom vypovídají i zářivé barvy, kterých v jarní kolekci 2018 využila dosyta. 

Viděli jsme pomerančově oranžovou, kanárkově žlutou, královsky modrou, vínově červenou a pak... Na chvíli přišly neutrální černá s bílou a krémovou, na nichž stojí většina šatníků významných žen pro jejich nadčasovost a univerzálnost. Spolu s nimi na okamžik odezněla naprosto čistota střihů a zahlédli jsme kanýrky, volánky a pár korálků, které zdobily malé černé šaty.

O důrazu na jednoduchost a uhlazenost svědčily také stažené vlasy a přirozené líčení. Kolekci o více jak dvaceti modelech uzavřely večerní maxišaty v mentolovém odstínu. Předcházel jim také kalhotový kostýmek a ombré minišaty střižené do H. Jednoduše a stroze od začátku do konce - o nadčasovosti a univerzálnosti kolekce není pochyb.  

vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram