Stylová a originální žádost o ruku

Stylová a originální žádost o ruku

Chcete své drahé polovičce vyznat lásku originálním a neotřelým způsobem, ale nic pro vás není dost nápadité. Chcete udělat něco zcela netradičního? A už jste slyšeli o zamilovaném billboardu?

Naprosto originální vyznání lásky můžete dnes udělat také prostřednictvím zamilovaného billboardu! Je to zcela netradiční způsob, který vám doslova vezme dech.

Jen si to představte, jak jde či jede vaše drahá polovička okolo a ve chvíli, kdy ho uvidí, se jí rozbuší srdce jako snad nikdy předtím, už jen při pomyšlení, že se může týkat právě jí.

Takovéto originální billboardy zaujmou snad každého. Můžete si říci, že je to trošku moc, ale každá žena si ráda přijde jako v pohádce, kde jsou výrazná romantická gesta jasnou volbou.

Ale co na něj nechat napsat? Můžete se inspirovat třeba básničkami o lásce a z nich vybrat výstižná slova či celé úryvky.

A teď už jen stačí vybrat ten správný zásnubní prsten. Každou ženu, i když to pravděpodobně nepřizná, jistě okouzlíte diamantovými šperky. Na její něžné ručce nádherně vynikne jakýkoliv prsten s broušenými kameny, ale určitě nezklamete prstenem zdobeným hodnotnými brilianty.

Jakmile vám řekne své ano, máte poslední úkol a zároveň první společný úkol. Vybrat ty pravé svatební prsteny. Prsteny by se měly líbit vám oběma, neboť jsou stvrzením vaší lásky a neměli byste je už nikdy sundávat.

Zdroj: seocentrum.sk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram