Stylové sneakers, které nosí i Cara Delevigne, přináší značka PUMA

Stylové sneakers, které nosí i Cara Delevigne, přináší značka PUMA

Sportovní značka PUMA se rozhodla hned pro několik novinek. Mezi nimi nechybí stylovka s názvem Deva, nová Cell Stellar Glow a hned dvě verze oblíbeného typu CALI. Tři novinky přináší kompromis pro ty, kteří milují extravaganci i jedince preferující jednoduchost.

Tenisky Deva si oblíbila i známá modelka Cara Delevigne a není divu, tato bota posouvá svět streetstyle módy o úroveň dál. Tato bota oplývá luxusními materiály a detaily, jako jsou semiš a zlaté výšivky. Tenisky Deva vám umožní vystoupit z davu. Horní černá část boty čerpá z klasického stylu PUMA, který je doplněn originální gumovou podrážkou v kontrastní bílé. To vše dělá z tenisky PUMA Deva nepostradatelný kousek vašeho botníku.

S průhlednou podrážkou přichází svěží bota Cell Stellar Glow, která má neotřelý vzhled a slibuje, že z každého outfitu vytvoří nezapomenutelnou kombinaci.

Do třetice je novinkou značky PUMA nová verze tenisky Cali. Vlastně hned dvě. CALI Glow a CALI Sport Glow. Čistší a jednodušší design doplňuje duhový detail na straně a patě boty. CALI Sport Glow má navíc vysokou podrážku.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram