Svatební inspirace 2020

Svatební inspirace 2020

Svatební inspirace není nikdy dost, a to ať se chystáte své drahé polovičce říci ano či o tom pravém teprve sníte. Není žádná žena, která by ze srdce nemilovala svatby. Vždyť i Julia Roberts v Nevěstě na útěku si přípravy na svatbu užívala.

A jaké trendy by na sobě měla nyní? Čtěte dál a dozvíte se víc.

 

Šaty, boty, podvazek ale také líčení a účes tvoří nevěstu kompletní. Proto to vezmeme popořádku. Velký svatební den začíná tím, že se svěříte do rukou make-up artistky, která nejen zakryje kruhy pod očima, ale vytvoří i vřelou náladu, v níž nervozita rychle zmizí. My jsme jednu milou a usměvavou makeup artistku a hairstylistku oslovili, aby nám pověděla více o žhavých a oblíbených trendech žen v bílém. 

Nevěsty nejčastěji žádají opravdu přirozenost. To znamená zemité odstíny či narůžovělé, meruňkové a podobně. „Je opravdu výjimečné, když si nevěsta přeje výrazné rty. Což já mám třeba například ráda a výrazné rty bych doporučovala více. Myslím si, že taková rudá či jenom malinová rtěnka dokáže dokonale rozzářit nevěstu,” prozradila nám specialistka na svatební looky Kateřina Veverková. Pro mnohé ženy může být odrazující představa, že rudé či výrazné rty dopadnou po polibku nežádoucím obtiskem a ženich projde uličkou barevný od ucha k uchu. I na to však existují triky, aby k takovému momentu nedošlo.

,,Existují voděodolné techniky, která zaručují neslíbatelnost rtěnky. Já například používám techniku na bázi alkoholu a pudrování, jenž vytvoří několik jemných vrstev, které na rtech ani nerozeznáte, a hlídat je déle po aplikaci nemusíte,” prozradila.

„Účesy už tak jednoznačné nejsou. Díky internetu existuje velká škála možností a není vůbec jednoduché si vybrat. Často druh účesu závisí na střihu šatů. Účesy jsou v mnoha ohledech pestré. Ať už bohaté drdoly či boho vlny. Každý takový účes je běžně doplněn o bižuterii. S ní mě opravdu baví pracovat. Používám často krystalky, brože, květiny plastové či živé - živé začínají být čím dál více oblíbené. Velmi trendy pro rok 2020 budou například perlové doplňky. Dále se můžeme těšit na nedokonalé vlny. Ty jsou něžné a mně se moc líbí," shrnula Kateřina Veverková.

Vizážistka vás nejen připraví, ale často vám pomůže i obléct se do šatů. Dohlédne tak, aby makeup a účes zůstal neporušený a šaty byly čistě bílé či slonovinové, tato barva začíná být u návrhářů svatebních rób čím dál tím více oblíbenější. Mimo jiné se na šatech stále vyskytují krajky, perly a jiné ozdoby, s těmi se totiž spojují i různé tradice, jež mají nevěstě přinést štěstí. I když nevěsty nejraději volí šaty úzké, my jsme zvolilo vrstvené, jež jsou z nové kolekce NextDoor salonu.

Pak už zbývá nejdůležitější doplněk dne, a tím je podvazek. Nejkrásnější a nejdetailnější najdete u firmy s příhodným názvem. Něco Darovaného je lokální firma, která s láskou ručně šije roztomilé svatební podvazky, a to všech barev a ozdob. Málokdo však odolá bíle klasice se stříbrným zdobením. Samotné balení je už tak roztomilé, že vám vykouzlí úsměv na tváři a i tím poznáte, že značka své produkty dělá s vášní.

Na fotkách dále můžete spatřit krystalové lodičky značky Steve Madden, kytici z Květiny Monica a krásný sametový župánek, jenž by žádné nevěstě ani družičkám neměl chybět, vypůjčen jako na správné svatbě od Denisy Melvaldové. 

Svatební editorial - Kateřina Veverková