Svatební kolekce módního domu Viktor & Rolf byla zahalena do sněhu a ledu

Svatební kolekce módního domu Viktor & Rolf byla zahalena do sněhu a ledu

Nizozemský módní dům Viktor & Rolf představil svatební kolekci na podzim 2020. Honosné róby i několik retro kousků šedesátých let byly inspirované sněhovou vánicí a ledem.  

Zdroj: Vogue.com

Většina dnešních nevěst se vdává v tropických destinacích, proto vyžadují jemné a lehké látky. Duo Viktor Horsting a Rolf Snoeren ale vždy tvoří svatební kolekce pro speciální ženy. Na šaty používají těžké saténové látky, organzu, zdobený tvíd, a to doplňují lehčím hedvábným taftem a bohatým tylem. Nic pro nevěsty do tropických oblastí. Naopak Viktor & Rolf se snaží pomocí tohoto kroku přesvědčit ženy, aby zvážily svatbu třeba v chladnějším New Yorku nebo Aspenu. 

Sbírka se skládala z převážně dlouhých rób s nápadnými detaily, jako byly trojrozměrné květiny vytvořené ze stejné látky jako šaty. Minimalistické siluety šatů střídaly ty avantgardní, což ukázalo, že Viktor & Rolf myslí na jedinečný styl každé nevěsty. Pro svatební hosty zde byly retro mini šaty inspirované šedesátými lety nebo společenské kalhoty se zdobeným topem. 


Zdroj: Vogue.com


Zdroj: Vogue.com


Zdroj: Vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram