Svatební šaty Terezy Sabáčkové na léto 2017 v zajetí květin a krajky

Svatební šaty Terezy Sabáčkové na léto 2017 v zajetí květin a krajky

Tereza Sabáčková potěšila novou letní kolekcí společenských a svatebních šatů. Co už tak perfektní kolekci ještě přidalo? Atmosféra křížové chodby Dominikánského kláštera!

Módní přehlídky v garážích obchodního centra, na ulicích, nebo v kongresových sálech představují klasiku, v níž očekáváme další módní přehlídky. Mladá česká módní návrhářka Tereza Sabáčková se ale rozhodla využít naprosto unikátních prostor Dominikánského kláštera v Českých Budějovicích. Jeho křížovou chodbu tak poctila několika krásnými modelkami a svou letní kolekcí 2017 plnou společenských a svatebních šatů. 

Celému módnímu večeru sice předcházelo několik přehlídek partnerských značek a dvojité pěvecké vystoupení, všichni se ale stejně nejvíce těšili na hlavní bod programu. Usměvavá Tereza Sabáčková předvedla romantické svatební šaty plné její signifikantní krajky a květin, o kterých po přehlídce také uvedla, že je vidí jako jeden z hlavních trendů této sezóny nejen na svatebních šatech, ale i na každodenní módě. Celá show sklidila obrovský potlesk nejen díky dechberoucí kolekci, ale také sympatickým modelkám, v jejichž čele se jako tradičně ukázala Gabriela Dvořáková a jako host jedny šaty předvedla také krásná herečka Veronika Arichteva.


foto: Lenka Těšínská, Petr Lusk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram