Svůdná kampaň Ivany Mentlové v podání Taťány Kuchařové

Svůdná kampaň Ivany Mentlové v podání Taťány Kuchařové

Naše jediná Miss World Taťána Kuchařová se stala již pošesté tváří kampaně české módní návrhářky Ivany Mentlové. A v kožených modelech vypadala opravdu fantasticky.

Taťána Kuchařová je dlouhodobou tváří značky Ivany Mentlové a je současně také její múzou. Proto i letos Taťána nafotila novou kolekci a to pod taktovkou fotografa Matúše Tótha.

Nová svůdná kampaň se fotila za horkého slunce na pobřeží u Rudého moře, poblíž letoviska Hurghada v Egyptě, ale také v prostředí Saharské pouště. Zachycuje ženskou divokost uprostřed surové egyptské krajiny, jak při východu, tak při západu slunce. A právě světlo vytváří na fotografiích tu úžasnou rozpalující atmosféru.

Podle slov fotografa bylo však focení náročné vzhledem k silnému větru, ale díky Taťánině přizpůsobivosti mají fotky ten správný náboj. Nakonec se jim celou kampaň podařilo nafotit během jednoho jediného dne.

Nejnovější kolekci, jíž je kampaň věnována, dominují kožené modely. Pro letošní kolekci se nechala inspirovat rockem, érou hippie a bohémským stylem.

Součástí kampaně je také módní klip, který natočil mladý talentovaný režisér Maxmilian Turek, držitel ocenění Young Director Award 2013, které se uděluje na Mezinárodním filmovém festivalu v Cannes.