Talentované blogerky z Česka a Slovenska, které si zaslouží pozornost

Talentované blogerky z Česka a Slovenska, které si zaslouží pozornost

Jsou jich tisíce, ale my vybrali jen ty nejzajímavější a nejtalentovanější, které si zaslouží vaší pozornost.

Pohled na život skrz blogování

Inspirace životním stylem, krása, móda, cestování, cvičení, vaření a mnoho jiného mohou nabídnout mladé krásné ženy, které se věnují svým vlastním blogům. Blogování je již po několik let známým internetovým fenoménem, kdy příspěvky píše výhradně jeden autor a chce to hodně práce a atraktivního obsahu, aby byl blog zajímavý a čtený. Spolu s pozoruhodnou osobností a ojedinělým stylem a talentem se tak mohou inspirovat tisíce lidí. Pro blogery to znamená osobní úspěch a možná i spolupráce s módními, kosmetickými nebo lifestylovými značkami. 10 talentovaných blogerek z Čech a Slovenska, které blogují s vášní a mají co říct, si rozhodně zaslouží palec nahoru. Přinášejí pozitivní pohled na život a dělají to s láskou. 

Martina N

  

Profesionalita a chytrý marketing je jasně patrný z Martiny blogu. Krásně stylizované fotografie s detaily míst a outfitů, mnoho nápadů a poznatků z pestrého života a cestování do mnoha světadílů jsou hlavním tématem. Martina se také zajímá o ekologičtější život a přírodu. Kromě módy a krásy směřuje na svém blogu i k nápadům na dekorace do bytu. Martina sděluje svým čtenářům jen vzrušující zajímavosti a detailní návody či recenze, což je její motto. Celkově působí její blog přátelsky a laskavě, kdy čtenář má pocit, že lehce nakukuje do života mladé talentované ženy a chce se jí inspirovat. 

Valentýna Procházková

  

Jen málo 16letých dívek se může pochlubit stylovým blogem s promyšleným obsahem a vytříbeným osobním vkusem. Valentýna může. Má jasno v tom, jak se chce oblékat, i v tom, co chce sdělovat svým mladým čtenářům včetně typů na zdravý život a cvičení. Podrobně sděluje detaily svých outfitů, návštěv v zahraničí a líčení. To vše s dobrým jazykovým projevem a její síla tkví v soběstačnosti. Sama se odstěhovala v 15 letech do Rakouska a zapsala se na střední školu. K tomu se nebojí obléknout výrazněji a vše dokumentovat v pěkných fotografiích.

Diana Zadáková

  

Diana je 23letá studentka i média expertka, která je kromě své krásy obdařena i darem motivovat ostatní. Píše o budováni úspěšné kariéry, jak najít štěstí v pracovním prostředí a cítit se dobře v zaměstnání. Talentovaná marketingová odbornice se dělí o své pocity z cestování, zdravě vaří a motivuje k plnohodnotnému životu. Chytrý přístup k blogování s neotřelým přístupem a tónem psaní je skvělou myšlenkou pro mladou generaci hledající pohlazení a rady, jak uspět v životě i práci. Přátelský a otevřený přístup je bonusem. Motivace je hlavním tématem ve velmi povedeném zpracovaní. 

Kateřina Jašková

  

Jednoduchost myšlenky být v životě prostě jen šťastná, přivedl na svět milý blog zaměřující se na životní styl mladé maminky z Brna. Působí jako závan čerstvého vzduchu se svými laskavými fotografiemi. Zdraví, krása, jídlo a cvičení s cestováním je skvělým informativním důkazem, že lze být krásnou na těle i duši v roli maminky. Dobré rady, recenze produktů i pro děti a přitom stylově vypadat, je inspirací pro novou generaci maminek. Domácí recepty a typy jak cvičit na procházkách jsou nádherně zdokumentovány ve vysoce hodnotných fotografiích. Palec nahoru za krásný blog.

Jana H

  

Jana je nejen vlasovou stylistkou ale i maminkou. Považuje svůj blog za své druhé dítě a na rovinu píše své názory, pocity i myšlenky. K tomu se obléká trendově a různorodě s vytříbeným vkusem i stylem. Vše je doplněno povedenými hd fotografiemi. Celý mix je ve výsledku super úspěšnou inspirací pro čtenáře, kteří mají rádi poslední trendy i dokonalý styling. Poslední trendová móda, detailní recenze na produkty krásy a krásné fotky činí z tohoto blogu malou bibli mezi blogy. Unikátní osobní styl s osobním přístupem bez strachu napsat, co si myslí, je oslavou ženské duše. 

Lenka Kordovaníková

  

20letá Lenka bloguje teprve od března 2018, ale svou originalitou a vůlí si pomalu buduje místo úspěšné blogerky se svými trendy outfity z přehlídek adaptovanými pro denní nošení. Jejím cílem je ukázat, že i ty nejtrendovější nenositelné kreace se dají přizpůsobit. Vzepřela se tradičním konvencím, nátlaku slovenské společnosti odkud pochází a chce být vydělávající úspěšnou blogerkou. Jde si za svým snem a je na to hrdá. Dravost, styl, krása i cit pro focení jí zaručeně nechybí a pomáhají jí být velmi dobrá v tom, co jí baví. Kvalitní fotografie jejího originálního stylu jsou toho důkazem.

Ivanka Petrušová

  

Slovenská studentka žurnalistiky Ivana je se svým poselstvím symbolem ženské síly a vytříbeného stylu. Vyrůstala na úpatí slovenských hor a příroda je silným vlivem v jejích jinak módních fotografiích. Módě se věnuje od malička. Podle svých trendových outfitů z velmi vydařených fotografií je zřejmé, že jí to velmi baví a působí jako dokonalá mladá dáma. Obléká se stylově, elegantně i uvolněně a vždy s dokonalými doplňky ve vhodném prostředí pro daný look. Jejím hlavním cílem je čtenáře zorientovat a posunout dál v jinak přesyceném až zmateném světě módy a poradit jim, co nosit a jak. Její přirozená krása je pro čtenáře bonusem.

Lenka Madlenová

   

Lenka pochází z malé vesnice a miluje barvy.Je důkazem toho, že i z malého místa mohou vzniknout velké věci Její unikátní trendy styl v zářivých barvách pohladí na duši a jak sama píše, tak pozitivně ovlivní i psychiku. Veselý a příjemný tón psaní na jejím blogu je jako duhové pohlazení, které motivuje nebát se barev v šatníku. Předává svým čtenářům své názory o životě, kráse a hlavně módě. Nádherně stylisticky promyšlené fotografie s podrobnými informacemi outfitů jsou dokonale veselou motivací nejen do šedivých dnů.

Natalia Homolová

  

Osobní styl formou diáře z Londýna posílá na svůj barevný blog slovenská rodačka Natália z nejrůznějších festivalů, večírků nebo návštěv památek. Její boho styl je velmi povedený i díky skvělým fotografiím, které jsou naprosto dokonalé jak svou kvalitou, tak unikátním stylem. Bohémský přístup k životu i oblékání prezentuje Nat formou angličtiny. Nezapomíná přitom na humor a na to, že není třeba se brát tak vážně. Píše o módě v Londýně i o svém životním stylu v zahraničí. Originalita stylu a smysl pro detail je tajnou zbraní tohoto bohémského blogu.

Vierka Dušková

  

Vierka ze Slovenska se věnuje blogování již nějaký ten čas a zaměřuje se zejména na cestování, líčení, recenze beauty produktů a módu. Své čtenáře pravidelně a přátelsky informuje o svých nápadech na oblékání, kam vyrazit na výlet, nebo dokonce do světa a co má na sobě. Má svůj specifický styl romantické rockerky a stylové promyšlené fotografie, které jsou inspirativní i pastvou pro oko. Mezi slovenskými blogerkami vyniká svým specifickým stylem a dobročinnou prací v zahraničí, což z ní činí nejen moderní krásku ale i dobrou duši. 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram